Kızlar ben size hikayemi anlatmak istiyorum sıkılmadan dinlerseniz çok sevinirim🙏🙃. Ben 5 yıllık evliyim Allaha şükür 2’5 yaşında bir oğlum var evlendiğimin ilk senesinde hamile kalmıştım ama hiç hazır degildim yaşımda küçüktü, 2 aylık düşük yaptım çok kötü durumdaydım 1 hafta öyle kaldım doktorlar zehirlendiğimi söylemişti almanyada yaşıyoruz biz apar topar memelekete gittik orda tedavi oldum doktorlar yakın zamanda hamile kalmamamı söyledi bebek mikroplu doğar diye😣 bından tam 6 ay sonra yalnışlıkla korunmasız ilişki oldu direk kalkıp yıkanmıştım çok korkmuştum ağlamıştım hamile kalırsam ne olur diye? Adeti geçikte test aldım çift çizgi çıktı çok ağladım çok korktrum bebeğe bişey olur diye doktora gittim doktor herşey yolunda dedi çok sevindim o benim mucizem🙏🙏 çok şükür çok sağlıklı dünyaya geldi. Şimdiyse tekram hamile kalmak çok istiyorum ona bir kardeş çünkü uzaktayız çok yalnız büyüyor ama herşey nasip kısmet 4 aydır deniyoruz olmuyor adetimde düzenli geliyo ama hamile kalamıyorum doktorumda dedi herşey yolunda diye ama benim diycem şu ki herşey nasip kısmet Allah nezaman nasip edirse nezaman ıygun görürsa ozaman hiç üzülmeyin stres yapmayın varsa olsun kendiliğinden olur inşallah❤️❤️❤️