Bediz Denizzzzz internet alın biz öyle yaptık 20 ovulasyon içinde bi de 6 tane gebelik testi var 50. TL idi
Meri12 Denizzzzz canım instada da satan biri var Ebru ceylan birgebeningünlüğü diye sayfası var 30 ovulasyon testi 2 gebelik testi hediye veriyor hem Ebru abla yardımcı oluyor yumurtlama günlerini fealn da takip ediyor öneririm yani
Ayla1 Paslai oluyor canim, ben genelde hangi tarafta ovulasyonum oldugunu hissediyorum. Kimisinde agir agrilar olur kimisi hic hissetmezmis doktorum dedi
Paslai Bugun test yaptim digerlerine gore daha belirgin simdi de fark etim tuvolete gitigimde akinti geliyor yapiskan yumurta aki gibi adet olcakmis gibi de agrim var karnim da sisiyor yumurtlama gunerinde boyle oluyormu
TNsuleymanov9327 Bsrdskran kızlar size bişey sorabilirimyiyim ? Ben 10aydır hamile kalamiyorum Doktir bana klomen ve folievye kislota ilacı verdi Yeni başladım kulllananlar Kaçıncı aylnda hamile kaldı? Çok istiyorum bu ay hayırlısı
Ayla1 Ben hic kullanmadim onlari canim malesef bu konuda yardimci olamicam 😓 bende hamile kalmaya calisiyorum hayirlisiyla insAllah Rabbim bizlerede isteyen herkeze nasip eder
AksoyS Monalisa yumurtlama olmadan bir kac gun once akintim oluyor surekli vucud hazirliyor kendini galiba sonra kasiklarda agri goguslerde batik her ayda ovulasyonsuz hissediyorum:))) ovulasyon testi tabi garanti
gulg Arkadaşlar adettim çok düzensiz geliyo 4 aydır gelmiyo adet sökücü kullanıyorum insalah gelicektir polikistik över de var sizce yumurtlama gününü nasil bulurum bebeğim de olmuyor lütfen cevapp