User123 bn nisanin 6 sinda adet gordum ve o gun bugundur gormuyorum iki doktorumla filan konustum iki tane test yaptim birinde silinik digerinde iki cizgi oldu ve adetten once gebe olasiligim olmuş olabilirmi yoksa adetten sonrami kalmişim 5 nisan aksami da sevdigimle beraber olmuştuk yani gebelik adetten once tutup sonra adet olma olasiligim varmidir acaba

zalenur canım kimilerinde gebe olmalarına rapöen adet görebiliyolar bi kaç ay hiç test yaptın mı test yaparsan daha kesin bir sonuç alırsın imkanın varsa kan testi yap bence

User123 benimde geçen ay 11 gün geçti canım olabiliyo bazen kan testi yap bişi yoksa ilaç yerine bence soğan kürü içsen daha faydalı ben pek ilaç taraftarı değilim açıkçası bitkiselin hiçbir zararı yok

Soğan kürü ne işine yarıyor peki

Ben soğan kürünü 10 gün yaptım 15 güne tamamlayamadım sizce etkisi olur mu ?

User123 soğan kürü adet söktürücü engeksiyon için yumurtalar için çok iyi canım tavsiye ederim

Snowflake inşallah vardır canım illaki etkisi olur ama bi daha yaptığında 15 güne tamamla çünkü bi haftadan sonra etkisini gösteriyor

7 gün sonra

Bayanozenn hemde çok fena adet döneminde bu kdr ağrımıyo bugün ovülasyon günümdü mesela kasık bel ağrısından akşama kdr yattım ve son 2 senedir her ay böyle oluyo bıktım valla

Bayanozenn evet hemde çook şiddetli ağrım oluyor yumurtlama gününde

8 gün sonra

Bayanozenn merhaba bence yumurtlama gününü kendimiz anlayamayız. Çünkü ben ovulasyon aldım birgebeningünlüğü Ebru hanımdan. Ovulasyonda pozitif çıktığı gün hiçbir belirtim yoktu. Ovulasyon bitti benim kasıklarda ağrı başladı. Test yaptım yumurtlama değildi. Yani en net sonuç için mutlaka ovulasyon şart. İlk denemedi tuttu kızım şuan 7 aylık 🤗