Denizzzzz evet canım rabbim nasip edince inanki her şekil oluyo öenmli olan insanın sağlığı hem kadında hem erkekte bi sorun yoksa rabbim ne zaman nasip kılmışsa o zaman olur

Meri12 selam canım geçenlerde yazdı bana bulantıları başlamış o zamndan beri konuşmadık daha valla

Semanur21 anladım canım hayırlsıı olsun sen nasılsın iyisin inşallah 🌹

Meri12 allah razı olsun canım sen nasılsın ben yine adet oldum ya daha iki hafta önce yıkanmıştım adetten niye çyle oldu anlamadım gitti

Evet oluyor kasık agrıları 🙇🏻‍♀️

Semanur21
          Allah iyilik versin canım bebde iyiym çok şükür bende geçen hafta yıkadım bakalım bu ay diğer aylardan faylasaıyla ümitliyim niye bilmiyorum. Niye sende öyle oldu ki düzensizlik mi oldu

Meri12 evet canım ya anlamadım o macunu kullanıyorum ondan mı oldu anlamadım

Semanur21 ha evet sen onu kullanıyordun belkide. Ondandır peki faydasını gördüğün oldu mu

Bayanozenn benimde çok ağrı oluyor hatta bazen kanama da oluyor kanama neden oluyor anlamadım

Meri12 valla canım adet sancılarım gitti ben adet olduğumda baya sancım olurdu bide böyle adet oldum

Semanur21 hımm hayırıdr inşallah peki akıntın da felan nasıl yine her adet olduğun gibi mi

Meri12 akıntım normal bi değişiklik yok ya ben ilk başkadığımda beş gün tek yedim sonra yumurtlama diye bıraktım ikinci sefer on gün kadar kullandım sanırım daha etkisini gördüm bakalım dündendir yine yiyorum ama spor yapamıyorum fırsatım olmuyo

Semanur21 anladım canım hakkında hayırlsıı İnşaAllah güzel bir sonuç alırısn 🤲🏻❣️

Kızlar bende evde test yapıyorum ama benimde hep silik çizgi çıkıyor bakalım nolacak doktora gittim zamanda negatif çıkıyor ben bu işten bişi anlamış değilim tabi herşetde vardır Bi hayır ama artık yapmayı kesecem yapmayacam Bi kaç gün evde

User123
                          Benim ablamda da öyle olmuşdu, test yapdığı zaman pozitif çıkıyodu. Ama bi kaç gün sonra adet oldu 🤷🏻‍♀️