Denizzzzz evet canım rabbim nasip edince inanki her şekil oluyo öenmli olan insanın sağlığı hem kadında hem erkekte bi sorun yoksa rabbim ne zaman nasip kılmışsa o zaman olur
Yumurtlama gunu
Cangul ben de guclukonaktayim :)
Bayanozenn tam nerde canim
Semanur21
Merhaba canım naıslsın uygulamayı silmiştim de @Papatya49 hamileydi en son hiç konuştun mu tekrardan
Meri12 selam canım geçenlerde yazdı bana bulantıları başlamış o zamndan beri konuşmadık daha valla
Meri12 allah razı olsun canım sen nasılsın ben yine adet oldum ya daha iki hafta önce yıkanmıştım adetten niye çyle oldu anlamadım gitti
- Düzenlendi
Evet oluyor kasık agrıları 🙇🏻♀️
Meri12 evet canım ya anlamadım o macunu kullanıyorum ondan mı oldu anlamadım
Bayanozenn benimde çok ağrı oluyor hatta bazen kanama da oluyor kanama neden oluyor anlamadım
Meri12 valla canım adet sancılarım gitti ben adet olduğumda baya sancım olurdu bide böyle adet oldum
Meri12 akıntım normal bi değişiklik yok ya ben ilk başkadığımda beş gün tek yedim sonra yumurtlama diye bıraktım ikinci sefer on gün kadar kullandım sanırım daha etkisini gördüm bakalım dündendir yine yiyorum ama spor yapamıyorum fırsatım olmuyo
Meri12 allah razı olsun canım cümlemizin
Kızlar bende evde test yapıyorum ama benimde hep silik çizgi çıkıyor bakalım nolacak doktora gittim zamanda negatif çıkıyor ben bu işten bişi anlamış değilim tabi herşetde vardır Bi hayır ama artık yapmayı kesecem yapmayacam Bi kaç gün evde
User123 adetinin üstünden ne kadar geçti canım
User123
Benim ablamda da öyle olmuşdu, test yapdığı zaman pozitif çıkıyodu. Ama bi kaç gün sonra adet oldu 🤷🏻♀️