Cicekliperde Nietzsche ben de bir iki kez ara kanama oldu. Leke gibiydi iki gün falan sürdü. Ama 18 günde döngü de gelebilir. Doktora görünmekte fayda var tabi.
Nietzsche Polyannacilik teşekkür ederim,umarım öyledir ya . Bazısı normal regl gününde regl olursun bu ara kanamadır dedi de 😒
Polyannacilik Nietzsche tabi aklında şüphe kalmasın nolur nolmaz istersen doktora gorunmende fayda var
Nietzsche Polyannacilik valla regl gibi ağrısı falanda var ,sanırım regl. Eğer öyle değilse tekrarlarsa giderim doktora
Polyannacilik Nietzsche reglidir o zaman bayada erken olmuşsun , resmen tüm dengelerimiz şaşıyor Türkiye şartları altında 😏
TombulHatun Nietzsche geçen ay aynısını yaşadm bitti 19 gün sonra tekrar oldum ara kanama değil normal regldi. Havalardan mı nedir anlamadm dengemiz şaşıyor
Mera3939 Nietzsche arada cok nadirde olsa bende de oluyor o ay ki yasadigim stres ler duygu degisiklikleri vs… regli gercekten etkiliyor 1 ayda 2 kez olmustm bende muhtemelen sendede boyle bir durum soz konusu
Nietzsche Mera3939 evet sanırım öyle ,stres yaşamadım ama covid gibi değişik bir hastalık geçirdim ilaç aldım hastalık bitti bu başladı . Ondan olabilir belki