Kafayı yiyeceğim biz evleneli daha 10 ay oldu ve kendi annem ablam dahil çocuk diye sağlamaya başladı🤦🏻‍♀️Ben diyorum en az 3 sene yok bir aynı evin içinde yaşamaya alışalım belki boşancaz diyorum annem hala diretiyor çıldırıyorum ya😂Peki sizce evlendikten ne kadar sonra çocuk olmalı?

sudeglr belli bir zaman geçince mahalle baskısı artıyor ama seninki biraz erken olmuş :) bence akışına bırak istediğin zaman gelince olmuyor bende sen gibi düşünüyordum iki sene düşünmedik ve 3 yıl oldu neredeyse evleneli 5 aydır deniyoruz olmadı henüz evliliğin otursun istiyorsun gezmek istiyorsun daha da tanımak istiyorsun inşallah istediğin vakit hamile kalırsın canım doğursan bile eee ikinci çocuk ne zaman derler

Valla aklın varsa yapma çocuktan yana değil inan o öyle guzl bir duygu ki
      Alış bı huyunu suyunu iyice öğren sonra yap erkek milleti çok dgisiyor bn 3 seneye dönünce yptim şükür halimr ancak keşke biraz dhs bkleseymisim diyorum

sudeglr valla ben 2,5yil sonra yaptım.surekli ne zaman çocuk olcak diye beynimi yediler gez dolaş derim .Evliliğin tadını çıkar bence

sudeglr valla bu kararı verecek olan sizsiniz. Kendinizi hazır hissettiğiniz zaman yapın . Gezin dolaşın,bolca sevişin 🤣 Allah nasip ederse olur zaten çocuğunuz . Acele etmeyin. Bir bakın eşinizi gözlemleyin, kendinizi gözlemleyin.