sacmalamabihterbizzenginiz 1 ay önce babamı 2 hafta öncede babannemi kaybettim… görümcem ve ailesi aramadılar, şimdi de kendi hastalanmış ne yapayım arayım mı yoksa aramayım mı?
momsgirl sacmalamabihterbizzenginiz Aramak bi yana taziye için ziyarete gelmeleri gerekirdi. Tabiiki arama derim 🤷♀️
sacmalamabihterbizzenginiz mahur momsgirl DefneYorukhan merabatelevole bencede aramamalıyım, birde utanmadan kocası diyor ki benim de babam ölürse o da beni aramasın
sosyolog1kadin sacmalamabihterbizzenginiz hadi babaannen neyse dicem de gelmeseler bile aramaları gerekir ama babanın cenazesinde be arayıp nede gelmişler değil hasta oldular diye geçmiş olsun demek komple engeller bi daha görüşmezdim böyle vicdansızlık olmaz ya kötü günü geçtik artık cenazeye bile saygıları yok
Okyanusunkalbi sacmalamabihterbizzenginiz başınız sağolsun 😔 bence tek yapmanız gereken onları hayatınızdan olabildiğince çıkarmak bu kadar büyük ve peş peşe kayıp vermişken acınızı paylaşmaları gerekirken arama zahmetine bile girmemiş insanları hastayken arayıp aramama ikilemine bile girmiş olmanıza üzüldüm ben olsam üstüne bir çizgi çekerdim net !!!
sacmalamabihterbizzenginiz Evime bile gelmeye yeltenmesinler bundan sonra kovarım evden rezil ederim diye söyledim kardeşine onların da kulağına gitmiştir. Sofralarında yemek yedik sularını içtik insaflı davranıyoruz ama hata ediyoruz
sacmalamabihterbizzenginiz sosyolog1kadin eşim aramıyor, konuşmuyor cenazede bizi arayacaktı kötü günde yanımızda olacaktı diyor
Oozzggee sacmalamabihterbizzenginiz cenazeye gelmeliydi . Duasına gelmeliydi . Evine gelmeliydi . Babam için aramayani daha yüzüne bakmam