TombulHatun Merhaba sesiz kalıcam ve izlicem bunların hal hareketini ne amaçtan yalan söylediler zaten içim rahat Yalan asla gizli kalmaz bir gün kendini ele verir🙏🏻😘

Sept Merhaba sanırım benim ikinci yüzümü görmediler ve beni hala salak sanıyorlar ama yalanı yüze çıkarmak istiyorsan o zaman sende karşılık vereceksin ve salaga yatıcaksın

Akrep Merhaba çok teşekkür ederim haklısın evet ama peşine düşücem aldatma demiyorum öyle olsaydı hissederdim ama eşimde onunla görüşmesinden hoşlanmadığımı biliyor belki beni kırmak istemedi bilmiyorum işte bunlara cevap arıyorum ama ne olursa olsun yalan olmaz yalan olduğu yerde güven ve yuva olmaz.

ralya_hja ne kadar yakın arkadaş olursa olsun bence snein haberin dahilinde bile başbaşa kahve içmeleri yanlış, sana yalan söylemeleri düşündürücü zaten bir takip et bakalım inşallah altından kötü birşey çıkmaz

ralya_hja size sürpriz hazırlıyor olabilir mi diye düşünmek isterdim ama öyleyse de batsın sürprizi benim olmadığım yerde ne işi var başka kadınla . Kesinlikle demiyorum aldatma vs tamam arkadaşı olabilir sizin de bildiğiniz falan ama sizin olmadığınız yerde görüşmeleri saçma sebep ne olursa olsun asla affetmem kürekle vururum ikisinin de ağzına. Ayrıca yalan söylemesi gece gece huylandırmiyim sizi de en iyisi gıcıklanırdım ben olsam.