Kocamın kız arkadaşı var ve bende onu tanıyorum bana da yenge der eşimle beni tanıştıran da o kızdı ve ikisi görüşüyorlar ve bana yalan söylüyorlar neden olduğunu çıkaramıyorum

Benim hiç hoşuma gitmez öyle. Kuzen ve ailecek görüşülen arkadaş dışında bana ters geliyor. Biz nişanlıyken eşimin üniversiteden kız arkadaşı eşimin durumuna mesaj atıp durmuş acele etmiyor musun bilmem ne. Benimle attığı fotoğraflara hep değişik değişik yorumlar. Dedim bu kızı siliyorsun. Öyle de yaptı ,çünkü duygularından emin değilim dedi. Normal arkadaş bu kadar karışmaz.

DefneYorukhan yapmaaa birazdan linç tayfa gelir ve bu ne geri kafalilik ben kocama da arkadaşıma da güveniyorum der 😂 bu işin sakqsi ama doğru olan şey de sizin dediğiniz gibi bazı insanlar rahatsız olmaz aama ben eşimin yasitindaki kuzeni ile samimi olmasına bile rahatsız olurim eşimde banq aynı şekilde oda rahatsız olud

Aayy kizz dikkat et o kıza hiç masum duyguları varmış gibi gelmedi. Olsaydı zaten gizli kapaklı iş olmazdı. Eşine soyle bitirsin evli adamın kız arkadaşi ne yaa evli adamın evli erkek arkadaşları olur o kadar 😂🖐🏻

DefneYorukhan bu konuda genelleme yapamazsınız benim de eşimin de çok yakın arkadaşlarımız var onun kız benim erkek evlendim diye neden 20 küsür senelik arkadaşlarımızı hayatımızdan çıkartalım ki neden masumca olmasın, he kimse kız yada erkek arkadaşı ile başbaşa görüşemez o ayrı bir konu ama karşı cinsten arkadaş masumca değil demek bence yanlış

Arkadaşı olması çok normal olmak isteselerdi senden önce olurlardı ama yalan söylemeleri beni de şüpheye düşürürdü o zaman işin rengi değişirdi

ralya_hja Mesele arkadaş olmasından ziyade gizlice görüşmeleri bence. Benim erkek arkadaşım yok hiç önceden de yoktu. Ama eşimin işi gereği hatta her gün görüşmek zorunda olduğu bir çok kadın var. Eğer tek mesele kadınla erkeğin aynı alanda olması olsaydı bütün erkekler aldatmış olurdu, kanında olmayacak. Gizlice görüşmek masum değil, içinde illa aldatma vs vardır demicem belki senden çekindiği için öyle yapıyorlardır ama peşine bi düşmelisin bence çokta serbest olma bu konularda.

Ecoli merhaba çok iyi yapmışsın bende karşıyım ama ne yapacağımı bilmiyorum

DefneYorukhan merhaba normal değil zaten 9 senedir arkadaşlar kızında sevgilisi var ama gizli saklı ne olabilir ki onu çözmeye çalışyorum.

Monimom Merhaba evet halısın ama bu durumu bitirecek ama benim tarafımdan bitmeyecek madem ortada bana tapılan yalan var hakkı ile ödeticem. İnsanların iyi niyetini suistimal etmeye çalışyorlar ama kimse enayı değil😊🙏🏻

Bsrkaya yazıcam az kaldı niyeti iyi olsa böyle hislerime güvenmezdim ama hislerimde beni yanıltmaz. Yada beni boşandırıp kendisi evlenmeyi düşünüyor sanırım😁

TombulHatun Merhaba ben baştan karşı değilim zaten eşimle onun sayesinde tanıştım teşekkür ediyorum o kıza ama anlamadığım şey görüştüklerini benden gizlemeleri bu zamana kadar görüşüyorlardı bana söylüyorlardı dışarda kahve içiyorlardı eşim benden izin alırdı ama bu durum neden şimdi gizli yapıpda bana yalan söylüyorlar aklım almıyor 🤔