Arres Kızlar eşimin telefonunda kwai diye bir uygulama gördüm dün indirmiş şuan uyuyor sormadım bu nasıl bir uygulama bilgisi olan var mı sanki hoşuma gitmeyecek şeyler var içerisinde
Seda06 Arres ya öyle çok aşırı şeyler yok daha yeni zaten hep aynı videolar . Akım yapan kızlar falan . Tiktok gibi aynen
Arres DefneYorukhan neyse şimdilik birşey demiyorum yattım pusuya. Henüz takip ettiği falan yok sadece kwai uygulamasını takip etmiş
Arres Kızlar Instagram’da görmüş herhalde video izledikçe para kazandıran uygulama diye girmiş bakmış yarinsi gün silmisti sordum bu sekilde cevap verdi tatmin etti kapattık konuyu 😂
sosyolog1kadin Arres bende öyle biliyorum o uygulamayı video izledikçe para geliyor ama böyle şeylere kanmayın herkes tavsiye etse yapsa bile yapmayın 3 5 kuruş için dolandırılırsınız falan Allah korusun
Arres sosyolog1kadin Peynirlikadayif jdkdkdnfj Kendisi sildi zaten baktı ki boş bir uygulama kendisi silince de birşey demedim ben daha sadece uyardım gerek yok diye. Gördüm zaten oradaki videoları salak salak şeyler Allah ıslah etsin