Çok yakın arkadasım hamile kaldı polikistikdi

Guliz aylık paketimi aldı 3 aylık mi acaba biliyormusunuz

Sevgimizz Instagram da ugurluailesi diye bir hesap var onlarda yumurta rezervi azmis ve TSH yüksekmis bir de sanırım vitamin değerleri kötüymüş mfk ile hamile kalmış şimdi kadın. Instagram da süreci paylaşıyorlar detaylı videoları da var ona bir bakın isterseniz. Allah en hayırlı zamanda sağlıkla size de versin inşallah 🌸

Beyazlale 3.ayda hamile kaldı aylık olarak aldı ama

Ben onu denemek istedim ama denemedim pcosluydum hamile kalamazsın dediler bana doktorlar ama kaldım Allahım izniyle yapmam gereken şeyler ciddiyetle inananarak yaparsan sonuç alırsın.
        Hergün düzenli yürüyüş yap
        Akşam erken uyu sabah erken kalk
        Beyaz ekmek şeker çikolata şekerli şeyleri hayatından çıkar doğal şekerler tüketebilsin çok dayanamıyorsan 1 parça bitter çikolata ye.
        Hergün kahvaltıda bol yeşillikli olsun bol yeşillik yemelisin.
        Ben düzenli adet bile olmuyordum 15 gün soğan suyu içtim zaten sağlıklı besleniyordum sonra bi baktım adet oldum sonraki ay olmadım çünkü hamileyim Allah’ıma şükürler olsun yaparsan bunları sendede olacak
        Fazla kilon varsa vermelisin vücut kitle indeksini hesapla fazla kiloları ver fazla kilon yoksada düzenli yürüyüş sağlıklı beslenme herşeyi kolaylaştırıyor