Etipetito Başka hesapla post açıp bişeyler sordunuz mu😂 Ben Söyliyim hiç post açıp farklı bişey sormadım çünkü şifremi bilmiyorum çıkış yaparsam giriş yapamam bu hesabıma hajdn😂😂 Ama lütfen herkes dürüst olsun
gozdenur Etipetito yeni geldim uzun zamandır hesabım vardı ama aktif değildim. Hiç alakam yok asla da yapmam ✋🏻
Mavi-_-deniz Etipetito bi kaç ay hesabımı sildim inan hiç farklı hesap açıp takip etmedim yorum yapmadım tekrar eski adımla hesap açtım Yani ben günahsız ben suçsuz 😂😂 Bu arada konuyla alakasız kardeşin tamamen iyileşti mi canım
Etipetito gozdenur Kötü bişey değil ki canım burda az çok tanındığımız için bazı postlarda bilinmek istemememiz normal 😊
Etipetito Polyannacilik lamanın Eline su dökemeyiz o ayrı 😂Ne biliyim bazı konularda tanınmamak istersin ya illa olmuştur
Etipetito Mavi-_-deniz Bence de öyle bişey yapmadın😂 çünkü birkaç kez seni özlediğimizi dile getirmiştik illa cevap verirdin bize öyle olsaydı 😂😍🥰 Ah canım benim güzel kalplim çok sağol sorduğun için iyileşti iyileşti çok şükür tedavisi hâlâ devam ediyor daha da iyi olucak insalah 🤲💕
Mavi-_-deniz Etipetito yaaa canımsın 🌸🥰 bende çok özlemiştim valla postumda kızlar söyledi kulağımı çınlattığınızı sağolun var olun🤲🏻 İyi ya çok şükür çok sevindim inşallah hep iyi olur 🥰🤲🏻
Etipetito Mavi-_-deniz INŞALLAH canım benim. Peki sen nasılsın nasıl gidiyor bebisle kaç haftalık oldunuz ☺🥰
Mavi-_-deniz Etipetito iyiyim çok şükür bulantılarım azaldı şükür ayın 15inde nasipse üç aylık olacak😘
Etipetito Mavi-_-deniz 3 aydan sonra azalıyor zaten 3 çocuğumda da 3 aydan sonra hafifliyordu 😊Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin 🥰🤲
Mavi-_-deniz Etipetito valla helal olsun üç çocuk maşallah 🤩 Eşim halimi görünce hayırlısı olsun bir tane olsun diyor😂 Allah razı olsun canım rabbim isteyen hakeden herkese versin inşallah 🌺🤲🏻
Etipetito Mavi-_-deniz Vala doğurduk 3 tane ya ama yeter artık tabi 3 çocuk yeter de artar😂😂 Hayırlı olsun bitane olsun ama kardeşleri de olsun bence ya tek çocuk olmak zor😀
Mavi-_-deniz Etipetito rabbim sana bağışlasın inşallah 🥰🤲🏻 Kız benim çok fena geçti ilk iki ay yemek yapamadım yapılanı yiyemedim depresif oldum bi anda olunca şoka girdim hepsi bir anda olunca çok etkiledi beni bakalım hayırlısı olsun inşallah 🌺🤲🏻 Rabbim hakeden isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻
Etipetito Mavi-_-deniz Benim o kadar kötü geçmiyordu canım sadece bazı yiyeceklerden tiksinirdim yiyemezdim bunların en başında da tavuk geliyo hiç yiyemezdim doğurana kadar Bide ben kusmam mesela midem çok bulanırdı ama asla kusamazdım öyle değişik şeyler oluyor işte bana😂😂
Mavi-_-deniz Etipetito aynı ben et tavuk sevdiğim ne varsa nefret ettim benimde aşırı bulantı oldu ama kusmadım bazen çok zorladım kusayım rahatlayayım diye ama olmadı 🤢