Etipetito Yorumcuanneniz öyle mi 😳bilmiyodum bak böyle bişeye niyetim yoktu bu saatten sonra hiç olmaz😂😂
Etipetito Cicekliperde Evet küçük evlendim ama kendi isteğimle oldu iyikide oldu çok şükür eşimle mutluyum ☺çocuklarım büyüyor ve ben genç anneyim yi huu😂😂💃 Bu arada çok teşekkür ederim canım Allah seninkileri e bağışlasın 🥰😘
Cicekliperde Etipetito bende geç evlendim kız. Bir tane var daha 10.5 aylık . Bundan sonra da cesaret edemem zaten😂
Etipetito Cicekliperde Vala ben erken evlenmek zorunda kaldım çünkü eşim benden biraz büyük beni beklesydi başkası kapardı onu hagsj😂😂 vala az önce mavi denize e dedim kardeşsiz olmuyor Bi tane daha yapı verin😂😂
Cicekliperde Etipetito ya bizde iki kardeşiz keşke bir tane daha olsaymış diyorum . Kendime gelince istemiyorum 😂😂 kızım biraz büyüsün olur inşallah
Etipetito Cicekliperde olmaz öyle işte bi tane daha yapacaksınız 😂😂 Vala ben bi oğlum daha olsun isterim ama şimdi değil tabi 10 yıllık spiral taktırdım onun süresi dolsun doğururum hajxh🤣🤣
Mavi-_-deniz Etipetito aynı ben et tavuk sevdiğim ne varsa nefret ettim benimde aşırı bulantı oldu ama kusmadım bazen çok zorladım kusayım rahatlayayım diye ama olmadı 🤢