Dogruu43 TombulHatun bende severim bazı türküleri senin yorum yapman çok şaşırttı yapmazsın sanıyordum 😂😂🥰🥰
Dogruu43 TombulHatun ay bilmiyorum buraya kayıt olduğum gibi postları okudum senin böyle bazı yerlerde sert çıkışların var korkuttu beniiii 🤭😂
TombulHatun Dogruu43 aslında ben çok ponçik bir insanım bak sor bilirler beni ama bazen öyle post açıp öyle saçma şeyler soruyorlar ki çenemi tutamıyorum 😂😂😂
Dogruu43 TombulHatun ahahah haklısın bazı postları gördüm de gerçekten insanın cikisacagi kadar oluyor gerçekten. Şaka yapiyorum poncikligin dobraligindan ve samimiyetinden belli oluyor zaten 🥰🥰
Dogruu43 TombulHatun yok yok sevdim zaten yeni kayıt olmama rağmen sevdiğim ve kafamın uyacağını düşündüğüm kişi suanlik bir sensin digeride @Rouge ☺️☺️🥰
Boncukkk Dogruu43 ben anlamadığım dildeki şarkıları seviyorum ritmi güzel olan genelde İspanyolca dinlerim spor yaparken de ev işi yaparkende aynı hüzünlenincede aynı yaa 😄 eşimle benim zevklerimiz hiç uyuşmaz oda arabesk ve saz ben ise cakkıdı cakkıdı 😂
Dogruu43 Boncukkk hahah güldüm ya cakkidi cakkidi 😂😂 ne güzel. Kız huzunlenimce cakkidi cakkidi şarkı mi dinlenirmis hiç insan doğru düzgün huzunlenemez bile öyle 😂😂
Boncukkk Dogruu43 üzgün olmayı sevmem 😃 yapım gereği gülerken ağlayanlardanım ağlarkende gülenlerden max 5 dk üzgün kalmışımdır oda ayıp olmasın die 😁
Ask_hosmus Dogruu43 hepsini dinlerim ben kafama göre daha çok enerji verenleri dinlerim 💃 bu arada @TombulHatun sevmeyen ölsün dırırırırırı 🎶🎶🎤🎤🎤