Rouge bitterdelisi24 hahahahah yaa 3 yıl öncesine kadar sıfır ingilizcem vardı ne güzel atıyordum kafadan kelimeler sarkı söylüyordum anam ogrendikten sonra sarkıyı dinliyorum söylüyorum tövbe yarabbi anlamlarına gel dkdkd zaten müslüm gürses dinlesem depresyondan çıkmam. En iyisi böylesi seni bizim tarafa davet ediyorum
Rouge Dogruu43 oo evet baya yani üzülmeme izin vermem bir süre veririm sonra gene pozitif..hayatı bir kere yasama sansı elde etmişim 😂✨
Dogruu43 Etipetito benimde öyledir aslinda ama arabesk ağırlığım daha çoktur Müslüm gurses , İbrahim Erkal Yıldız Orhan Gencebay vs.
Etipetito Dogruu43 Ben onları hiç dinleyemiyorum ya bazı atabesk şarkılar çok güzel ama hepsini sevemiyorum🥰
Yasak_elma Dogruu43 Ben genelde türkçe pop severim ve dinlerim.Ogün duygusalsam veya tadım yoksa slow müzik dinlerim.Türk sanatçılar candır🤘🤩 hiç yabancı sevmemişimdir oldum olası😏
Regina Arabesk hic dinleyemem, aksine esim de bayilir arabeske😄ben mabel matiz cok dinlerim, esim de ondan bikmistir😄
TombulHatun Dogruu43 ben her telden çalarım dinlerim eşimin deyimiyle repertuarım çok geniş 🤣 türkçe pop, arabesk, türkü de çok severim kulağıma hoş gelsin yeter ki. Bak türkü deyince aklıma @1dost geldi nerelerdesin 😂
Dogruu43 TombulHatun bende severim bazı türküleri senin yorum yapman çok şaşırttı yapmazsın sanıyordum 😂😂🥰🥰
Dogruu43 TombulHatun ay bilmiyorum buraya kayıt olduğum gibi postları okudum senin böyle bazı yerlerde sert çıkışların var korkuttu beniiii 🤭😂
TombulHatun Dogruu43 aslında ben çok ponçik bir insanım bak sor bilirler beni ama bazen öyle post açıp öyle saçma şeyler soruyorlar ki çenemi tutamıyorum 😂😂😂