Rouge Ask_hosmus şimdi şöyle ben hangi notalar benim tenimde nasıl duruyor ne bende kalıcı hangisi degişiyor hepsini biliyorum ona gore alıyorum bunu da nasıl ogrendm ben cok parfüm denedim ama her zaman içeriklere baktım kozmetikte de meraklıyım o yüzden cildim de iyi baka baka anlıyorsun.bak bu notalar bana gore degilmiş diye.sadece cicek yada tatlı kokuyor diye gecemezsin baska tatlı bir koku sana yakışabilir sende ciceksi olabilir cünkü mesela senin tenin o çiçeği tutuyordur.cilt rengine hatta yag seviyesine gore degişiyor kokular. kimse bir parfümü aynı tasımıyor gidip parfümü sıkıp bekleyebilirsin eger kokusu saatler sonra sana uyuyorsa alırsın ve içerigini arastırırsın.odunsu parfüm aldın diyelim baktın sende tatlılastı hemen notalara bak hangi tatlı koku sende kalmıs hangisi ucmus aklına not et ve hangi koku sende en son kalmıssa hissediyorsan o nota sende kalıcıdır bir dahakine o içerige yonelirsin.
Ask_hosmus Rouge çok güzel anlatmışsın birazını anladım ama nota dediğin şey numarası mı 🤭 bak şimdi ten rengim esmer cildim de karma cilt
Uyuyankoala Rouge kesinlikle çok haklısın mesela bende erkeksi parfümler güzel durmuyor ama lisede bir arkadaşıma inanilmaz yakisiyordu. Şekerli kokular da değil daha çok orkide çiçeği ve gül kokusu çok yakışıyor deneme yanılma yontemiyle buluyorsun bı zamandan sonra🥰
Rouge Ask_hosmus genel bilgi olarak sana ornek veriyim genelde esmer yaglı cilde sahip olan kadınlarda gül notası cok kötülesir ama bu genel sende tam tersi de olabilir.ben beyaz kuru tene soguk kokular yakıştırmıyorum mesela daha da soguklastırıyor durgunlastırıyor kişiyi böyle sıcak bir koku olucak ki o kişiye ısınıcaksın cekicilestiricek.esmerler de cok sıcak kokular tercih edince parfüm ucuz karman corman degişik bisey oluyor tam tersi itiyor .tabi bu cilt alt tonuna gore degişiyor ,sen esmer ama soguk alt tonlu olabilirsin mesela.. bu benim fikrim
Ask_hosmus Rouge bugüne kadar çok denedim hep değişti kokusu parfümlerin, ya ağırlaştı yada dediğin gibi karman çorman koktu, şimdi Bi tane aldım deniyorum hoşuma gitti gibi, adını bilmiyorum 😂
Ariel Rouge yenilerde mad den burberry Classic aldım. Mad in kendi kokularını bir türlü beğenemedim bende yıllar önce kullandığım kokuyu aldım çok beğeniyordum bu kokuyu henüz kullanmadım da ama şuan şüpheye düştüm bana giden bir koku mu acaba diye esmerlerde daha iyiymiş sanırım😅 beyaz tenliyim cildim kuru. Bilemedim bu koku bana göre mi. Neredeyse bi 10 yıl önce kullanmıştım kokuyu bende beğenip ozamanlar arkadaşım da almıştı kendisi buğday tenli sonraları acımsı kötü bir koku bırakır oldu onda kendi de rahatsız oldu başka kokuya geçmişti
Rengarenk Rouge bu konuda baya bilgin var . Ben de açık tenliyim yıllardır Lacoste kullanıyorum. Ama başka kokular da mi denemek lazım diyosun?
Rouge Ask_hosmus parfümlerin notaları var ornegin üst notalarda gül yasemin bilmem ne var orta notalarında odunsu içerikleri var en üst notasınds tatlı koku var parfümünü aldıgında notaları diye internete sor o gösteriyor
sacmalamabihterbizzenginiz Rengarenk güzel hoş bir kokusu var ilk hissettiğim zaman kokuyu çok beğenmiştim hala burnumdadır kokusu erkekte de soel afrodizyak narkotik beni tahrik eder etkiler
Marbled Rengarenk Bahsettiğin markanın reklam stratejisi o. Yorum yazanlar da paralı yorumcu zaten. O parfüm o kadar kaliteli, kalıcı bir kokuya sahip değil anlayacağın. Kaliteli, kokusu yoğun bir parfüm tabii ki etkiler ama bir yere kadar.
Ssuudee Rengarenk Ben 112 numara kullanıyorum onun üstüne başka koku tanımam eşim bayılıyor resmen çevrem sürekli diyor ne kullanıyorsun çok güzel kokuyor diye😂😍
Marbled Ariel Ben de beyaz tenliyim ve cildim kuru. Dönüşümlü olarak Burberry Classic kullanıyorum ama orijinalini alıyorum. Severek kullandığım bir koku. Çok da soran oluyor ne kullanıyorsun diye. 😊
Rouge Ariel şimdi şöyle burdan bu parfüm yakısır yakısmaz denmez. genel bilgi yada fikir olarak benim düsüncem bu ben böyle yakıştırıyorum ama senin tenini herseyini gec herkesin havası tarzı herseyi bambaşka sen kendini bilirsin .sen yakısır mı bilmiyorsan ben burdan nasıl bilebilirim ki kendi fikrimi söylerim sadece.yukarda cok bilgi verdim kendini gözünün onune getir sana uyan karakteristik olsun dıs görünüş olsun seni tamamlayacak kokuyu hayal et bul yukarda anlattıklarımı da goz onunde bulundurarak
Rengarenk Marbled ben de beyaz tenliyim ve cildim kuru. O zaman senin kullandığın parfümü ben de bı deneyeyim bakalım 😊
Okyanusunkalbi Rengarenk güzel ama ağır bir koku yani bence günlük kullanıma uygun değil gece için daha iyi fakat kalıcı da değil ama anlatıldığı gibi cinsellik katan bir kokusu yok tabi ki o yorumlar tamamen satış stratejisi:)) mümkün olduğunca orjinal parfümden şaşmamanı tavsiye ederim çünkü dolum parfümlerin cilt kanseri üzerinde ki büyük etkisi araştırmalarla desteklenmiş bende çok beğendiğim koku olursa dolum aliyorum ve bargello bu konuda başarılı bu numarada var bende ama sadece kiyafetlerime sıkıyorum tenime asla değdirmiyorum
Rengarenk Okyanusunkalbi ben de cildime sıkmam kıyafetleri lme sıkarım. Bu parfümü de denicem bakalım. Herkes beğeniyor ben de beğenecek miyim? 😊
Artiksusun Hugo boss intense muadilidir yıllarca kullandım hala arada kullanırım ama bargello da ki kokuyla maalesef alakası yok d&p markasını tavsiye ederim 💙
Boncukkk Rouge ay valla hayran kaldım sana tüm postlarda cilt saç vs şeyleri çok çok iyi biliyorsun açıkçası seni merak ettim yani kafamda canlandırmaya çalışıyorum ama yapamıyorum 😂 ben çocuktan sonra çöküşlerdeyim de
Boncukkk Bargelloyu sırf böyle konuşuyorlar diye merak ediyorum kokusunu ama almaya fırsat olmadı. Bana yakışan tek koku Delina De Marley ağır bi koku sabah sıkıyorum akşama kokusu daha bi güzel oluyor
Rouge Boncukkk yaa cok cok teşekkür ederim ❤️belki yazdıklarım hevesini getirir.sende kendine rutin oluştur çocukları da düzene sok yengelerim de öyle yapıyorlar biraz disiplinle hersey oluyor olmadı büyüdükce otomatikmen düzene girer zaten
Hatunkisisi Rengarenk ayy ben bu parfümü başkasında beğenmiştim netten aldım bugün geldi hatta sıktım bile ama hiç benlik değil çok ağır başimi ağritti iade edilebiliyor mu diye düşünmedim değil..
mamacita Ask_hosmus Dolce Gabbana lightblue mutlaka dene mutlaka böyle temiz bir koku yok. Tem rengimiz vs aynı ve yakışıyor tenime eminim sende de güzel durur
Ask_hosmus mamacita her parfümcüde varmıdır acaba? , elimdeki bitince Bi denim onu da, teşekkür ederim bu arada 😘