Kısacası tüm gün kimle ne konuşuyor ne b*k yiyor öğrenmek istiyorum . Bastan söyleyeyim evet güvenmiyorum çünkü zamanında güvenimi kırdı . Böyle bir uygulama varsa önerebileceğiniz çok sevinirim 🤲🏻
Eşin telefonuna uygulama...
taricat lütfen beni yanlış anlamayın eleştiri tarzında yazmıyorum ama bu şekilde güven olmayan bir evliliği nereye kadar sürdürmeyi düşünüyorsunuz ? Ha size körü körüne bağlanın güvenin demiyorum tabikii gözünüz açık olsun ama yanlış birşey gördükten sonra 1 kalemde silip atacakmısınız yoksa atmayip hayatı burnundan mi getireceksiniz ? Eğer 2. Yi yaparsanız kendi burnunuzdan da gelmiş olur sinirden. Bana sorarsanız bu tarz şeylere hiç kalkismayin derim hani dibini kurcalayip durma denilir ya demek istediğim bu aramak karıştırmak için uğraşırsanız mutlaka birşey bulursunuz ama kendinizi rahat relax yaparsa yapsın kafasina sokarsaniz muhtemelen birşey bulmazsiniz bu bence bilimsel olarak kanıtlanmış gibi birşey resmen. Yapacak her türlü yapar ne indirirseniz indirin ama dediğim gibi naparsa yapsın kafasında olursanız Allah bir şekilde eninde sonunda karşınıza çıkarır zaten . Ben sizi dusundugum icin diyorum devamlı girip kontrol etmek nerede ne yapıyor diye hep tetikte durmak inanın mahveder insanı kafanız rahat olsun en azından 💙
- Düzenlendi
Dogruu43 yok yanlış anlamadım estağfurullah… Vaktiyle bir hatası olmuştu bosanmistik hatta 1 seneye yakın ayrı kalmıştık sonrasında evladım için bir şans daha verdim ama ilk ve son şans olduğunu da peşin peşin söylemiştim kendisine . Guvensizliğim hani kendimi hasta edip yipratacak kadar birşey değil , şuan şüphelenmemi gerektiren bir durumu da yok açıkçası amacım sadece tedbir almak. Böyle birşey varsa bilmek istememin sebebi beni aptal enayi yerine koymamasi . Çünkü aldatilmaktan çok aptal yerine konmak koyar bana ve böyle birşey varsa sonsuza kadar bitirmek niyetim , bir daha affı asla olmayacak. Çocuğum için bir şans verdim vicdanım rahat , bundan sonra böyle birşey ile karsilasirsam tövbe haşâ gökten zembille inse asla affetmem. Bu yüzden birşey varsa bilmek istiyorum 🙏🏻
taricat anliyorum sizi. Kaybetme korkusu varsa birdaha yapamaz zaten 1 yıla yakın ayrı kaldım diyorsunuz. Umarım aynı şeyi birdaha da yaşamazsınız. Eğer o tarz bildiğim bir uygulama olsaydı söylerdim size ama bende bilmiyorum inanın. Herşey gönlünüzce olsun , hakkınizda hayırlısı olsun herzaman insaAllah 🙏
taricat canm uygulama adini blmyrm ama bir tanidgm esini bir uygulama sayesinde aldattigni ogrenmisti, esinin telfna bi uygulama yükledi esije gelen butun mesajlar kizada geliyordu ve butun mesajlari cinsellik icerikli ne yaptklatini hepsini oyle okumus ayrılmıştı
eserekli_kiz1 hangi uygulama acaba yaaa ah bir ogrenebilsem 🤦🏻♀️
taricat inanki değmez whsapını takip etmek için bi uygulama biliyorum gizlice hesaplarına da girebilirsin oda çok kolay öyle bi şekilde takip edersin galerisindeki fotoğrafları silinen resimleri görmek istiyorsan onun içinde bi uygulama ancagına öyle yediği haltları görürsün başka türlüsü bilmem
Bana da lazımm bunlarrr eşimin telefonundan mı bildirimi kapat dicem anlamıyorlar mı
Anne123 eşinin haberi olmuyor mu nasıl oluyorr?? Kendi wp kullanabiliyor r muyuz bir yandan
taricat bak önce eşinin telefonunu al Instagram Facebook şifrelerini değiştir ardından umarım eşinin telefonu androidr diskdigger var onu indir bak yanlışlıkla tamamen silme var resimleri silme. İndirsin silinen resimleri web chat whsatsapp tool var whsapdaki kişileri durumları mesajları hep görürsün ama önce o görsün sen ondan sonra bak yoksa anlaşılır vede dikkatli ol karşı taraf bildirim gitmediğine emin ol
Ozge49595 kız maşallah ajan gibisin ya büyük konuşmak istemiyorum ama hayatta bu kadar uğraşamam😬