• Öneri
  • Eşin telefonuna uygulama...

Anne123 çok teşekkür ederim canım bu gece halledicem çok sağol 🤲🏻

Anne123 Ayarlardan nasıl kapatılıyor ve nereye girmek gerekiyor bunun için. Hani bir adı var mı şunu kapatın gibisinden onu anlamadım.

taricat inanki değmez whsapını takip etmek için bi uygulama biliyorum gizlice hesaplarına da girebilirsin oda çok kolay öyle bi şekilde takip edersin galerisindeki fotoğrafları silinen resimleri görmek istiyorsan onun içinde bi uygulama ancagına öyle yediği haltları görürsün başka türlüsü bilmem

Kardeleen ben baya oldu yapalı YouTube dan izlersen daha iyi anlarsın şuan pek hatırlamıyorum doğrusu sadece geri bildirimleri kapat diye bi secenek vardı onu hatırlıyorum ..

Bana da lazımm bunlarrr eşimin telefonundan mı bildirimi kapat dicem anlamıyorlar mı

Anne123 eşinin haberi olmuyor mu nasıl oluyorr?? Kendi wp kullanabiliyor r muyuz bir yandan

taricat bak önce eşinin telefonunu al Instagram Facebook şifrelerini değiştir ardından umarım eşinin telefonu androidr diskdigger var onu indir bak yanlışlıkla tamamen silme var resimleri silme. İndirsin silinen resimleri web chat whsatsapp tool var whsapdaki kişileri durumları mesajları hep görürsün ama önce o görsün sen ondan sonra bak yoksa anlaşılır vede dikkatli ol karşı taraf bildirim gitmediğine emin ol

taricat eşin heralde gmail yada numarayla açmıştır hesapları şifremi bilmiyor de öyle değiştir gelen kodları vs sil cok temkinli ol o dediğim silinen bütün resimler geliyor annemın telefonda denedim hersey geldi umarım bundada olur

Ozge49595 kız maşallah ajan gibisin ya büyük konuşmak istemiyorum ama hayatta bu kadar uğraşamam😬

Ozge49595 diskdigger indirdim baktım onda sorun yok temiz . Şimdi whatsap için whatsap tool mu indircem yoksa web chat mi

Hayatt123 bildirimleri kapatttığın zaman haberi olmuyor. Evet kendi WhatsAppını da kullanabilirsin

Anne123 yükledim canım ama nasıl yapicam ben şimdi bunu 🤦🏻‍♀️ bı de whatsapta silinen mesajları nasıl yüklüyoruz?

taricat eşinin telini al whatsabına gir orada QR var oraya tıkla . İndirdiğin programdan da QR tıkla ve kodları birbirine okut . Senin ekrana düsüyor hemen zaten. Silinen mesajlar içinde eşinin WhatsAbini sil tekrar yükle ve bütün mesajları yedekle gelir hepsi silinenlerde

Bildirimi nasıl kapatıyoruz