Arkadaşlar Merhaba! Yeniyim burada 4 yıldır evliyim 3 çocuk kaybettim 😔 şimdi istiyorum sürekli dua ediyorum doktora gittim doktor letrason hap verdi bana kasık ağrım çok var adetime 13 gün var ya

Cangul yaptırdım yoktur ama yine her ihtimale karşı son bebekte doktor verdi Doğuma kadar kullandım bebek karnımda ölmüştü ben his etmedim ölü Doğum yaptım Doğuma 1 hafta kalmıştı 9 ay oluyor bebeğimi kaybedeli 😭😔😔

Cangul Doğuma kadar kan sulandırıcu iğne vurdum ama bebeğimi taşımak kısmet olmadı 😔

Sumeye01 canım üzüldüm nasip degilmks demekki bende kaybettim bir bebeğimi çok zor seninki doğuma çok yakınmış kafana takıyormuşum ben çok takıyorum

Cangul aynen 4 yıldır evliyim 1.ci çocuğum 4 buçuk aylık düşük oldu 2.ci çocuğum 2 buçuk aylık düştü 3. Cü de Doğuma 1 hafta kala ölü doğdu 😔😔

Sumeye01 İçim gitti okurken mesajını Rabbim sabır versin inşallh tez zamanda kucağına bir bebek versin canm 🤲🤲🌸

Çok üzüldüm canım 😞 bende 2 aylıkken kaybettim. Rabbim tez vakitte kucağımızı doldursun 🙏🏻

Cangul bebek düştü evde ama eşi düşmedi eşini kürtajla aldılar canım

Sumeye01 canım s.a bende üç bebeğimi kaybettim pıhtılaşma çıktı iğne vurulcam dokuz ay.eger senin sorunun pıhtılaşma genetik deglse bence rahim perdesi yada rahim yetmezliği de olamaz çünkü 9 aya gelmissin.acaba sübyan olablirmi bı hocaya gitsen muska taksan bende gttim muska yaptrdm

Matmazel

Matmazel Canim 3 çocuk düştükten sonra mı pıhtılaşma olduğu ortaya çıktı? Yoksa hep varmıydı? Bende yeni oyrendim öyle bir sorunum olduğunu🤦‍♀️

Aydan doktorlar üçüncü kayıptan sonra genetik yapılır dediler ben ikinciden sonra yaptırdım onun sonucu çıkana kadar da üçüncüye hamile kaldım oda düştükten sonra sonuç geldiki pihtilasmam varmış öyle

Matmazel gittim evet hoca muska işi dedi yaptırdık hiç bi sorun yok 2.ci çocuktan sonra doktor pıhtılaşma iğnesi verdi kullandım kordon dolanmasından öldü çocuk işte kısmet değilmiş pıhtılaşma da yok ama doktor dedi yine iğne kullan hamile kalınca olabilir sende dedi