Roselove bende 2 kez yakaladım ilk yaklaadığımda sinirden çok ağlamıştım yaklaşmamıştım hep surat astım acaba yetemiyormuyum diye falan ama sonra bana neyn var diye sorduğunda direk konuya girdim ne kadar pis bi durumdayım görüyormusun ben sana yetemiyormuyum diye ağladım falan bidaha izlemem söz dedi baya bi zaman geçti yine yakaladım bu sefer ağlamak yerine ağzına sıçtım tekme tokat dalıcaktım zor tuttum kendimi oturdum bir bir saydırdım sorun bende değil sendeymiş sen izliyorsan bundan sonra bende izlicem her dakika hoşuna gidermi dedm hayır dedi o zaman sen ne boka izliyorsun beni bu şekilde bile aldatmış oluyorsun bu sebepten ayrılan bile var sana dava açsam eşim beni aldatıyor diye iyimi olucak dedim nasıl bi zevkin var anlamıyorum izleyip kendini benim üstümdenmi rahatlatıyorsun elalemin orospusundan zevke gelip bendemi boşalıyorsun bana birdaha sakın yanaşma şimdi git kimi izliyorsan izle elinimi yaparsın ne yaparsan yap dedim açık açık ağzına sıçtım daha çok şey söyledimde uzun olur sonra başka odaya geçtim bi süre düşünmüş işte benim açımdan falan bakmış haklısın falan dedi konuyu kapattım ama birdaha görürsem bu sefer affetmem direk boşarım seni diye söyledim şuana kadar yakalamadım o konuşmadan sonra ama bilmiyorum geçmişi siliyomu ne yapıyor yada izlemiyormu bilmiyorum ama yine karşıma çıkarsa fena olucak onu biliyorum