herkese merhaba ben Namaz kılıyorum Haziranda evlenicez eşimde Namaz kılıyor. Düğün gecesi cinsel ilişkiye girsek, günah olur mu ? Yada öpüşsek buna yanıt verin çok korkuyorum😣🙏🏼🙏🏼
Kızlar lütfen bakın çoook önemli🙏🏼😕
BlackAngel şaka mı bu 😂
My_LiFe hayır lütfen yardım etsin birisi çok gerginim nişanlıma söyleyemiyorum utanıyorum😣😖
My_LiFe çok çok çok çok özür dilerim nişanlım yerine eşim yazmışım😂😂😂🤦🏻♀️
BlackAngel neden günah olcak onu anlamadım ve namazla ne alaka
Sevgiyadee98 ne bileyim canısı😅bide sabah namazından sonra mı yoksa önce mi girilir ilişkiye ?)☺️❤️
BlackAngel bunun nesi günah olabilir allah aşkına🤣
denizmzhrogl ilk defa giriyorum😅😅 bilmiyorum
BlackAngel günah değil korkma günah diye strese sokupta zevkten mahrum etme kendini😂😇
- Düzenlendi
denizmzhrogl yaaaa Allah razı olsun senden içimi rahatlattın canısıı😍😍🤗❤️❤️❤️
bir sorum daha var. İlişkiye girince, o sokuşta nasıl bir hiss var? Ayy çok utandım yazınca kusura bakmayın🙈🙈sadece meraklıyım
BlackAngel bu sorular saka mi? Dalga falan mi geciyosun anlamadim hic mi evli akraban yok onlara da sorabilirsin
Lalderiin sormuştum söylemediler araya koyup güldüler😶
BlackAngel utanmana gerek yok canim normal seyler bunlar neden gunah olsun dinimizde olan birsey bu imam nikahindan snra istediginizi yapbilirsiniz sabah namazindan oncede olur canim ama gerdek namazi var onu kilmaniz lazim😊nisanlinla hic konusmuyorsunuz galiba bu konulari😊
BlackAngel annene falan sorabilirsin ben evli değilim ama neyi merak ediyorsam anneme, yengeme falan sorarim konusuruz bol bol sana da oneririm
SSelinn ben şii namazı kılıyorum canısı ama teşekkürler çok öptüm🤗💋💋💋
Lalderiin söylemek istemiyorum anneme çekiniyorum😕
BlackAngel rica ederim canim😊
SSelinn her sey en guzel aileyle konusulur da o yuzden dedim🤗