• Kızlar lütfen bakın çoook önemli🙏🏼😕

herkese merhaba ben Namaz kılıyorum Haziranda evlenicez eşimde Namaz kılıyor. Düğün gecesi cinsel ilişkiye girsek, günah olur mu ? Yada öpüşsek buna yanıt verin çok korkuyorum😣🙏🏼🙏🏼

My_LiFe hayır lütfen yardım etsin birisi çok gerginim nişanlıma söyleyemiyorum utanıyorum😣😖

My_LiFe çok çok çok çok özür dilerim nişanlım yerine eşim yazmışım😂😂😂🤦🏻‍♀️

Sevgiyadee98 ne bileyim canısı😅bide sabah namazından sonra mı yoksa önce mi girilir ilişkiye ?)☺️❤️

bir sorum daha var. İlişkiye girince, o sokuşta nasıl bir hiss var? Ayy çok utandım yazınca kusura bakmayın🙈🙈sadece meraklıyım

BlackAngel bu sorular saka mi? Dalga falan mi geciyosun anlamadim hic mi evli akraban yok onlara da sorabilirsin

BlackAngel utanmana gerek yok canim normal seyler bunlar neden gunah olsun dinimizde olan birsey bu imam nikahindan snra istediginizi yapbilirsiniz sabah namazindan oncede olur canim ama gerdek namazi var onu kilmaniz lazim😊nisanlinla hic konusmuyorsunuz galiba bu konulari😊

BlackAngel annene falan sorabilirsin ben evli değilim ama neyi merak ediyorsam anneme, yengeme falan sorarim konusuruz bol bol sana da oneririm

SSelinn ben şii namazı kılıyorum canısı ama teşekkürler çok öptüm🤗💋💋💋

Lalderiin bazi ailelerde bu konular boyle acik acik konusulmuyor oyuzden bilmemesi normal😊