BlackAngel bir sorum daha var. İlişkiye girince, o sokuşta nasıl bir hiss var? Ayy çok utandım yazınca kusura bakmayın🙈🙈sadece meraklıyım
Lalderiin BlackAngel bu sorular saka mi? Dalga falan mi geciyosun anlamadim hic mi evli akraban yok onlara da sorabilirsin
SSelinn BlackAngel utanmana gerek yok canim normal seyler bunlar neden gunah olsun dinimizde olan birsey bu imam nikahindan snra istediginizi yapbilirsiniz sabah namazindan oncede olur canim ama gerdek namazi var onu kilmaniz lazim😊nisanlinla hic konusmuyorsunuz galiba bu konulari😊
Lalderiin BlackAngel annene falan sorabilirsin ben evli değilim ama neyi merak ediyorsam anneme, yengeme falan sorarim konusuruz bol bol sana da oneririm
Lalderiin BlackAngel annenden cekinmene gerek yok her seyi en rahat annemle konusurum ben elalemle konusacagima anneme söylerim kendisi benim hem annem hem en yakin arkadasimdir annenle konus en iyiisni onlar bilir
Lalderiin BlackAngel kendini kasarsan hicbir zevk hissetmezsin rahat olman gerek gerisini siz halledersiniz zaten o an her sey akip gidiyo
SSelinn BlackAngel henuz evli degilim canim oyuzden bende bilmiyorum senin gibi bnede merak ediyorum😊