gshande Akrep tabii oyle onceligin de değişmiş, insan yaş aldıkça olgunlaştıkca daha çok kabuğuna çekiliyor sanırım 🙂
Rouge Uykulupingue google img yükle yaz ordan ilkine tıkla resim yükle ve ordaki linki kopyala buraya yapıstır
bitterdelisi24 Uykulupingue ya bence özelden grup yapıp kendimizi atalım işte olsun bitsin :)) neden bu gizem amannn 😂😂😂
bitterdelisi24 Rouge okumamısım ki orayı :) normal kahve sandım:₺ bende güzel cekcem diye kahveyi soguttum 😂😂
Nietzsche bitterdelisi24 Benim hiçkahve içesim yok ya direkt bi fotodan el kesip atayım ,öyle üşengecim 😂
Rouge Nietzsche oyle yaparsak bende şimdi atabilirim eve gitmeye gerek yok 😂el akımı baslatıyoruz resmen
Nietzsche Rouge kız google a gitmeye gerek yok ,uygulamadaki resim yükle kısmını kullanın . Sol üst menüde .
Nietzsche Rouge herkes kendi çektiği bir manzarayımı atsa ,ellerden vazgeçtim şuan üff ikizler burcu gibiyim . Manzara görürüz bari güzel güzel smjjshsjsjdn
Rouge Nietzsche o da olabilir kim ne istiyorsa bisey atsın kendinden kendi manzarası da olur hersey olur dkdk