ZRaporu Dolunayy duygular karşılıklı 🤍 Yaklaştın sarışınım (yeşil gözlü) ama ince değilim balık etliyim 😁 174 boya 67 kiloyum.
ZRaporu bitterdelisi24 yok ya o kadar ciddi biri değilim karşımdakinin enerjisine bağlı çok makara bir insan olabilirim 🤓
ZRaporu Dolunayy aynen öyle 🥳 ortamına ve kişisine göre. Kafamızın uyduğu biri varsa çok eğlenceli enerji alamadıklarımıza soğuk nevale 😜
ZRaporu bitterdelisi24 seni gördüm @Nietzsche yi gördüm @Rouge gördüm @Panda yı gördüm Bir de married’ı görmüştüm ama o, o değilmiş 🤩 Ben de nedense hep karşımdaki kişi esmermiş gibi geliyor 🤩
Nietzsche bitterdelisi24 Tabiki gördük minnoş naif doğal güzel birisi . Çocuklarının da maşallahı var aynı kendi klonlarını doğurmuş 🧿
ZRaporu bitterdelisi24 tabi ki her şey karşılıklı 😋 sen kendi isteğinle atmıştın married olayının üzerine hatırlıyorsan o zamanlar güvenim çok kırılmıştı 🥲
ZRaporu bitterdelisi24 ya evet bir kaç gündür giremedim. Elim bi türlü gitmedi uygulamaya. Bugün hissetmiş gibi girdim valla 😍 muhabbet etmeyi özlemişim burada✨
ZRaporu Nietzsche yaa çok teşekkürler 🤍 o zaman seni tahmin ettiğimden farklı çıkmanı hatırladım da gözlüklü falan hayal etmiştim niyeyse 😁
bitterdelisi24 ZRaporu evet married seni baya sarstı :) insan guvendıgı insan böyle bırsey yapınca haliyle baskalarıda mı böyle diye düşünüyo haklısın
Nietzsche ZRaporu rica ederim 🥳 dur hepsi senin gibi hayal ediyormuş zaten 😂😂siyah saç balık et diyen oldu 😂hep profilden kaynaklı bunlar