ZRaporu bitterdelisi24 ya evet bir kaç gündür giremedim. Elim bi türlü gitmedi uygulamaya. Bugün hissetmiş gibi girdim valla 😍 muhabbet etmeyi özlemişim burada✨
Nietzsche ZRaporu rica ederim 🥳 dur hepsi senin gibi hayal ediyormuş zaten 😂😂siyah saç balık et diyen oldu 😂hep profilden kaynaklı bunlar
bitterdelisi24 ZRaporu evet married seni baya sarstı :) insan guvendıgı insan böyle bırsey yapınca haliyle baskalarıda mı böyle diye düşünüyo haklısın
Bisaniye @ZRaporu Tamam anlattığın kadarıyla canlandırdım efsane bir şey çıktı ajahhs hayal kırıklığı yaşamam 😋
ZRaporu Bisaniye senin zihninde oluşanla benim aynada gördüğüm aynıysa efsane değil gazozdur o 😂 güzel bakan güzel görür diyim ben de 😋😍
Bisaniye ZRaporu 🦦 Şöyle baktım yazdığına. Ne diyo bu kadın diye geçirdim içimden. Ne gazozu o şarap gibi kadınsındır. Yıllandıkça güzelleşiyor. ♥️
Ruzgarin_kadini Mavi-_-deniz bende artık iyice ağırlaştım sancılarım var bu ara sabah akşam doğum bekliyorum ayriyetten kızım var oğlanın okulu falan derken hiç bişeye fırsatım kalmıyo
Mavi-_-deniz Ruzgarin_kadini yaaa sağlıkla mutlulukla huzurla gelsin inşallah 🥰🤲🏻bizi haberdar etmeyi unutma canım
bitterdelisi24 boniboncuk cok ilginç aslında cogumuz konusurken bir sekılde karsımızda canlandırıyoruz :) kıvırcık saclı hayal etmennde guzel 🥰🥰
Etipetito Mavi-_-deniz Aksine 1.60 boy 70 kilo 1.60 olmasına rağmen daha uzun ve iri görünen kahverengi gözlü kahverengi saçlı beyaz tenli kapalı biriyim 🤭😁🤩
Bisaniye bitterdelisi24 Yemin ederim profilin ile aynı düşünüyorum. Şu resim seninle bütünleşmiş resmen zihnimde. 🙈 Beyaz tenli siyah saçlı balık etli gözlüklü güzel bir kadın 🌸 Geçenlerde profilini başka bir yerde gördüm ve aklıma sen geldin 😂
boniboncuk bitterdelisi24 evet ama kişilik olarak cok iyi bi insansin sen ardle görmeden cok sevdiklerim arasindasiniz bu arada eski adim hazan mevsimi