TombulHatun Yasak_elma hiç izlemedim şimdi baktım ama o nasıl şal bağlamak be 😂 o benden beyaz benim burnum daha güzel 😂😂😂 @Kuzulkurt @bitterdelisi24 benziyor muyum bir yorumlayın be 😂
Cicekliperde TombulHatun andırıyor ama tam benzemiyor . Bu biraz zevksiz. Bana sormamışsın ama söyleyem 😂
Yasak_elma TombulHatun Zevklerini demiyorum kız şalını bağlama seklini bende begenmiyorum ama görünüş olarak hayal ettim sadece hic görmedimki ama ben seniii🤷♀️😅
Yasak_elma TombulHatun aslında bu kadının en cirkin çıktığı foto diyebilirim zaten zamansız ve habersiz çekilmiş bi foto belli normalde guzel hatundur zeynep😀
Kuzulkurt TombulHatun hayır hiç benzemiyorsunuz bence 😂 bir kere sen daha tatlısın bu kadın çirkef gibi duruyor 😂😂
Cicekliperde Mavi-_-deniz He ikimizde çevrimiçi olunca siliniyor sonra silinmiyor. Bende bu biraz acemiliğe denk geldi ya
TombulHatun Cicekliperde kız beni gören herkesi etiketlemek istemedim ondan 😂 andırmasın bu beni çok itici bi tipi var be 😂😂
Cicekliperde TombulHatun ay hiç izlemedim bilmiyorum 😂 ilk izlenim olarak söyledim. Sen öyle değilsin 😍
TombulHatun Cicekliperde bende hiç izlemedim ilk gördüğüm fotoyu attım buraya 😂 Cicekliperde Sen öyle değilsin 😍 canımsın 😍😍
TombulHatun Yasak_elma ay ama çok kötü ilk şal şekli battı gözüme 😂 benden daha beyaz ben bu kadar beyaz değilim birde benden uzun ben eni boyu bir 😂😂😂
Yasak_elma TombulHatun Ya ben tip diyorum görunüm diyorum kızlar çirkefligini bilemem sonucta ekran karşında ve oradaki hicbisey gercek değil kurgu hep Kuzulkurt
TombulHatun Yasak_elma anladım anladım ben seni izlemediğim için sadece kadının ilk izlenimi öyle geldi bana , fotodan yola çıkarak konuştuk
Kuzulkurt Yasak_elma kuzum tombulu sevdiğim için sevmediğim birine benzetilince hoşuma gitmedi 😂 bilemedim bence tip olarakta benzemiyor ya 🤭
Kuzulkurt TombulHatun bir kaç defa denk geldim çok çirkef geçen çocuğuna 10 bin liralık mı ne kıyafet alışverişi yapmış daha doğmamış çocuğa o yüzden daha çok sevmiyorum 😂😂
TombulHatun Yasak_elma yok yok benim gözler de kahve bu kadının ela sanırım , hiç gözünde canlandırma beni makyajlı da göremezsin zaten 😂 bir gün sana da atarım foto be severim seni 😊
Yasak_elma TombulHatun Kız ben foto atma özurluyum vallahi bi yapamıyorum utaniyorum kendimden🙈Ben kismeye atamadığım icin kimsedende foto isteyemiyorum oyüzden😭😭yoksa şimdiye kadar durmaz isterdim merak ettiklerimden🤨🤨
bitterdelisi24 TombulHatun bu kadın cok itici ya benzemiyor tabiki ama hafif andırıyı biliyo musun :) cok hafif sima olarak :)