Kuzulkurt TombulHatun bir kaç defa denk geldim çok çirkef geçen çocuğuna 10 bin liralık mı ne kıyafet alışverişi yapmış daha doğmamış çocuğa o yüzden daha çok sevmiyorum 😂😂
TombulHatun Kuzulkurt ben hiç izlemedim de şal bağlamasını beğenmedim ondan kendime yakıştırmadm benzetmeyi ahah 😂
Kuzulkurt Yasak_elma kuzum tombulu sevdiğim için sevmediğim birine benzetilince hoşuma gitmedi 😂 bilemedim bence tip olarakta benzemiyor ya 🤭
boniboncuk bitterdelisi24 evet ama kişilik olarak cok iyi bi insansin sen ardle görmeden cok sevdiklerim arasindasiniz bu arada eski adim hazan mevsimi
bitterdelisi24 boniboncuk cok tesekkr ederim canım benim ❤️❤️ aaa hazanmevsimi mi ? neden değiştin adını ya iyiki söyledin ama o oldugunu bende seni severim 💕
Kuzulkurt TombulHatun eskiden hiç dikkat etmezdim ama artık gözüm milletin şalında nasıl bağlamış diye 😂
TombulHatun Kuzulkurt ben hala bakarım bazen zor tutuyorm kendimi tuniğini bereden aldın diye sormamak için birine 😂😂
Kuzulkurt Cicekliperde alışıcam bende inşallah 😂 bambu şallardan da aldım inanılmaz rahat ve hafif kafamda yok gibi. Bambu kraş tavsiye ederim 😂
Cicekliperde Kuzulkurt ben aldım ondan bi tane cok beğendim bir daha alacağım 😂 ütü de istemiyor benim için bulunmaz nimet