Nietzsche bitterdelisi24 😂 görenler izmirli veya karadenizli sanıyor tenimden ötürü falan. Ama aslen selanik göçmeniyim ben
bitterdelisi24 Nietzsche heh tamamm şimdi oldu :) göçmensen okey :) aksaraylılar şimdi beni linç etmesin 😂
Polyannacilik bitterdelisi24 profil fotodaki benim mesela bende seni hep upuzun saçlı esmer uzun. Boylu yeşil gözlü olarak aklıma kodlamisim sana yazarken o siman gözüme geliyor 😁😁
Nietzsche Polyannacilik senin profile girmeden fotoya uzaktan bakınca ben şey sanmıştım. Yalçın abiye çıkan melek subaşı ve şefik 😂😂😂😂😂😂😂 Allah affetsin inş dediğimi biliyorsundur ,küçük fotoya bakınca sanki stüdyoda onlar oturuyor gibi 😂😂
bitterdelisi24 gshande valla birebir anlattın beni 😍🌹 eski kullanıcı adın neydi senin ben seni tanıyorum sanki :)
bitterdelisi24 Nietzsche bitterdelisi :)))) şifreyi unuttum bitterdelisi24 yaptım 😂😂 sor sor ne istersen 🙈😄
bitterdelisi24 Cicikiz sen bence uzun suratlı uzun saclı orta boylu beyaz tenli… cıtı pıtı birisin :)
Cicikiz bitterdelisi24 çıtı pıtı değilim balık etliyim suratım uzun değil yuvarlak sanki beyaz tenliyim evet orta boyluyum 😂
bitterdelisi24 Rouge azeriler böyle dolgun dudaklı iri gözlü duz saclı oluyor ya :) ne bilim:) nedense öyle canlanıyorsun gözumde :) beli ince kalcası büyük seksi biri 🙈😂😂😂
Rouge bitterdelisi24 🥰🙏bak dediklerin az cok uyuyor ama hani azerilere benzemiyorum görsen azeri demezsin yani biliyorum neden bahsettigini onların kendilerine ozgu auraları var insan biliyor azeri olduklarını ama işte o bende yok 🥲
Nietzsche Polyannacilik zaten profili yaklaşınca anladım sen olduğunu 😂😂 uzaktan bulanık bakınca şefik gil 😂