bitterdelisi24 gshande heh dimi çünkü daha önce bircok yorumunu begendım ama fotograf farklı geldi dedim acaba omu
Nietzsche Polyannacilik zaten profili yaklaşınca anladım sen olduğunu 😂😂 uzaktan bulanık bakınca şefik gil 😂
Mavi-_-deniz Etipetito zayıf minyon tipli buğday tenli kahve gözlü çıtı pıtı bir şey hayal ediyorum 🌺
Uyuyankoala Nietzsche ya bilmiyorum yorumların çok hoş belkide bundan kaynaklı böyle bı hayal kurdum 🥰💖
gozdenur bitterdelisi24 bir mekana gidecektik daha önceden forumda aynı şehirde yaşadığımızı öğrenmiştik o güne denk geldi tamamen tesadüf Aksaray’da küçük zaten o günden önce kaç kere karşılaşmışızdır Allah bilir dikkat etmediğim için zor hatırlarım ben
bitterdelisi24 gozdenur valla ne güzel tesaduf olmus acaba bende biriyle karsılasmısmıyımdır. bazen konuştugum insanlar için içimden dıyorum acaba peride kullanıyor mu 🤣🤣
bitterdelisi24 Sevgimizz çok teşekkür ederim 🥰🥰 bende insanlarla konusmayı cok severim yeni insanlar falan ama en ufak seydende nem kaparım :)
Cicikiz bitterdelisi24 çıtı pıtı değilim balık etliyim suratım uzun değil yuvarlak sanki beyaz tenliyim evet orta boyluyum 😂