Srp440 Nur220419 kol altı implant ben taktırdım. Doktorum en koruyucu yöntemin bu olduğunu söylemişti o yüzden taktırdım. Gayet konforlu. 1 yıl olacak taktıralı sadece gecikmeler yaşıyorum bunu sorun etmiyorum diğer hormonlu yöntemlerde de aynı sorun oluyor çünkü🌸
Nur220419 Srp440 teşekkürler çok sag ol korkuyorum biraz etrafimdaki kimse bundan haberdar degil ve bilgim yok nasıl olacağından peki devlet hastenesinde yapiliyor mu yoksa özel hastenelerd3 mi mevcut
Srp440 Nur220419 ben doğum yaptığım doktoruma taktırdım özel hastanede. Zaten bunu kendin eczaneden alıyorsun doktoruna götürüyorsun. Tabi devletteki doktorlarda takıyordur. Önemli olan alanında uzman birinin takması. Benimde çevremde yaptıran hiç yok tereddüt etmiştim ama şu an gayet memnunum 3 yıl endişen olmuyor(İnşallah tabi☺️)
Nur220419 Srp440 ben onlarda var kendileri aliyor saniyordum 😅 ay insallah ben doğum yapali 6 ay oldu hala adet olmadım süt icirdigim icin ilaç kullamak istemedim rahimden olan spiralden çok fazla korkuyorum yaptiramam kol çok iyi geldi bana insallah bende yaptiracağim. Üç yıldan sonra söküp yenisi mi takılıyor peki
Srp440 Nur220419 Ben de pimpirikli biriyim ,spiral hiç taktıramazdım sürekli kaydı mı? Korkusuyla duramazdım. Bunu elinle de hissedebiliyorsun en azından gözünün önünde☺️ Evet 3 yıl sonra çıkarttırıyorsun, istersen yenisini taktırıyorsun.
Nur220419 Srp440 Elinle hissedebiliyor musun 😂agri yada engel oluyor mu batma gibi kolumda bisey var aman kırılmasın hissi falan oluyor mu . Fiyati ne kadar
Srp440 Nur220419 ilk takıldığı günler bi hassasiyet ve acı oluyor tabi benim tenim hassas olduğu için biraz morarmıştı ama geçince hiç ağrı acı olmuyor tabi hissedebiliyorsunuz dokununca plastik bi çubuk incecik☺️ hareket ederken de sıkıntı olmuyor. Ben o dönem eczaneden 680 e aldım ( bir kaç eczaneye sorun farklı fiyatlar veriyorlar) özel hastane olunca 1500 e takmışlardı.
Srp440 Nur220419 özel olunca maalesef biraz tuzlu oldu ama ben 4. Bir çocuk daha istemediğim için ne olursa olsun taktıracaktım🙈 devlet alıyor mu bilmiyorum onu sormak gerekir .