Uyuyankoala Selam güzellikler🐨 yeni yıl ’da neler istiyorsunuz, ne hayal ediyorsunuz ? ☃️🤍 Ben ailemle, oğluşumla mutlu huzurlu olmak istiyorum daha sonra da bı evim olsa fena olmazdı hani 🤭💛
Rouge Uyuyankoala tabiki sevdiklerimle saglık huzur istiyorum hedeflerimi tamamlamak istiyorum 🥰basit seylere gelince de asık olduğum ayakkabıyı bekliyorum bu yıl .hayatımın kolyesi ve yüzüğü olucak seti bekliyorum🤲🏻 kimseye göstermediğim sürekli takip ettigim o set dkdkdk 😍dilerim hepimizin kücük büyük tüm dilekleri gerçek olsun
bitterdelisi24 Uyuyankoala ülkemizin mültecilerden kurtulduğu bir yıl diliyorum…. başka bir dileğim yok !….
sacmalamabihterbizzenginiz Uyuyankoala tabikide sağlık huzur mutluluk amaaa bihtere bir yalı birde cemile 😊🤣
Kbcr Rouge kız sorcam hep unutuyom konudan alakasz ama 😂 sen nişanlıydın sanki öyle hatrlıyorm evlendin mi merak ettm 🤭😂
Hoyrat Uyuyankoala RABBİM den sevdiklerime sağlık sıhhat diliyorum içinde bende olmak dileği ile. ve abimi bize bağişlamasını diliyorum 🤲🥹
Etipetito Uyuyankoala Türkiyenin bütün yapancı mültecilerden arınmasını fiyatların eskisi gibi uygun olmasını kimsenin sıkıntı çekmemesini diliyorum çok şükür bir sıkıntım yok Allaha şükür istediğimiz herşeyi alabiliyoruz ama türkiyenin bu hali beni çok üzüyor vicdanen hiç rahat olamıyorum 😔 Tabi çocuklarımla eşimle ailemle sağlıklı bir yıl diliyorum 🥰
Uyuyankoala Etipetito bunu bende istiyorum ☹️ keşke asgari ücret yükselse herşeyin fiyati 2010′da ki gibi olsa🥺
Cicekliperde Uyuyankoala para, sağlık, huzur, villa, hizmetçi diliyorum . Kızımla ve eşimle sonsuza kadar mutlu yaşamak istiyorum 😂
Hoyrat Uyuyankoala 6 aydır yoğunbakımda trafik kazası geçirdi ve bilinç seviyesinin yükselmesini bekliyoruz🥹