Babyface Uyuyankoala çok büyük şryler değil.. Sağlık huzur mutluluk sevdiklermin acısını yaşamadığım bir yıl olsun gerçekten dünyaya barış istiyorum Kızım ve eşimle mutlu çok mutlu olmak istiyorum ve bu yılll son tombiş yılım olsunnnnn😂😍
ZeynepSare9485 Uyuyankoala önce sağlık mutluluk huzur sonra da kızımın çok istediği kardeşler heryil olduğu gibi buyıl da rabbimden sağlıklı evlatlar istiyorum kızıma kardeş oda çok istiyor her gece yatmadan allahım bana kardeş ver diye dua etmesi beni bitiriyor🥺🥺🥺
Babykittencame Mutluluk,huzur, bide bir an önce işlerin yoluna girmesini ve kendi evimize çıkmayı istiyorum 🖤🖤
Papatyagelin01 Uyuyankoala hayırlısı ile yeniden hamile kalmak ve bebeğimiz kaybetmeden kucağıma almak 🥹 Allah isteyen kalbinden geçiren herkese nasip etsin inşallah 😇
Seraymesut35 Papatyagelin01 bende 2 evlat kaybettim bu yıl da kucağıma almaya kucağına almaya nasıp etsin Allah’ım
Kbcr Rouge kız sorcam hep unutuyom konudan alakasz ama 😂 sen nişanlıydın sanki öyle hatrlıyorm evlendin mi merak ettm 🤭😂
zeynep266 Uyuyankoala saglik huzur mutluluk 🌸 bide ben her sene başı kitap okuma sayisi belirler sene içinde okurdum bu yıl anne oldum ve bir kitap bile bitiremedim 🙈 2023 te kitap okuyabilmek istiyorum canım yavrum izin verirse 😻
Seraymesut35 Uyuyankoala bende sağlıklı huzurlu mutlu bir yıl ve sevdiklerimizi kaybetmeyecegimiz bir yıl olsun ben şu 2019 dan beri hep birilerini kaybediyorum 2019 da bebeğimi 2020 de babamı 2021 de nenemi 2020 de doğum da oğlumu kaybettim bu yıl da sağlıklı bı evlat ve klsevdiklerimle kalmak istiyorum
Loli Uyuyankoala ailemle huzurlu ve yurt dısına çıkış yapabilmiş (hayırlı zamanda tabi) saglıkla mutlu bir yasam diliyorum ❤️