Kızlar merhaba. Nerden başlasam bilmiyorum( Men 3 aylık çoçuğumu kaybetdim,6 ay önce. Düşük oldu diyelim. 3 ay önce hormonlar için ilaç yazdılar bana. Hem de hamilelikten korunmak için. Geçen ay bende çok büyük kist çıktı, şu ana kadar bende hiç kist olmamıştı. Doktor ameliyyat gerekdiğini soyledi, çok büyükdü kist, neyse ki, ben soğan suyu ve ilaç kullanarak kisti tamamen küçültmeyi başardım. Mende hic bir zaman adet düzensizliği olmamıştı, ama 2 aydır adet düzensizliği yaşıyorum. Bu ay 11 mayıs başladı ve tam 22 mayısadek çok az olarak geldi. Sonra kesildi. Adetin 16cı gününden ilaç içiyorum, artık 3 aydır içiyorum. Ama bu ay 26 mayıs ilacı içdim ve 28 mayıstan bende kan görülmeye başladı. Çok az geliyor, amma tam 3 gündür ki, var. Böyle bir durum yaşıyan oldumu? Ben Rusiyada yaşıyorum, doktora da gitdiğimde tam cevaplar vermiyorlar. Lütfen içinizde böyle bir durum yaşıyan olduysa bana cevap versin🙏
Çok acil!
Cangul Kaç senedir evlisin canm Aynı durumdayız
Cangul Yeniymiş canm inşallah en kısa zamanda olur Allah’ın izniyle Bebeğin 🤲
Cangul Bende 27 yaşındayım 4 senedir evliyim daha olmadı Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin hepimize inşallh 🤲
5 gün sonra
Ruyaa Evet iyi geliyor
Ben 1 sogana, 1,5 Bardak suda Kaynat 5-7 dakka sonra ilik olarak icmen gerek
sabah Aksam ama sabah ac karnina icmen gerek
ben aksamlari 2,5 su bardaga 2 Sogan koyuyordum 4 de bölüp bi bardak Aksam iciyordum ve giderinide bir terbusa koyuyordum sabah‘ha kadar ilik oluyor Zayten öyle iciyordum