Cleopatra sacmalamabihterbizzenginiz shshshsj😂ben çok aradım gerçekten bulabilene helal olsun diyeceğim😂
Cleopatra Kuzulkurt Onu aynı dönemde izlediğim için belirttim belki araştırırken kolaylık sağlar diye düşündüm😊şifremi unuttum kidse bile soracaktım
Rumeysa0701 Ay postu açılmışken ben de sorayım ya 😁🤣 çizgi sinemaydi galiba 2 kız kardes vardı cok yaramaz ve ne dersen tam tersini yapiyolardi cok tuhaf şeyler vardi şekerler vs tam hatırlamıyorum ama bulursunuz inşallah 🤣😅😅
Nietzsche Akrep bir de ben çocukluğuma dair hiç çizgi film hatırlamıyorum, yorumlarda herkes bir şeyler arıyor 😂 ben klasikleri hatırlıyorum
Akrep Nietzsche ben en çok yumurcak tv dekileri hatırlıyorum ya 😭 trt çocuk falan o zamanlarki şeyime uymuyordu çocukluğunda bir kriteri olur mu hahahahah yumurcaktakiler daha ağır gelirdi😂 marsupilami çok severdim🥹
Akrep Cleopatra onu diğerine cevap verdim seninkini bulmam mümkün değil hahahaha 25 yıl önce ben soğan cücüğü bile değildim
Nietzsche Akrep kimse de sormamış fal ve sen ne alaka diye 😂😂😂 şimdiye bana da bakarmısın diye 10 yorum olmalıydı 😂
Akrep Nietzsche konu farklı bir şeye evrilmeden fal meselesini sil hemen😂 aslında bana fal bakılsa çok hoşnut olurum hahahaha ama bir sıkıntı var? Buraya kahve fincanı fotosu atmak .. hem de içilmiş telveyle. FACİAAA!
Cleopatra Nietzsche İşte sıkıntı şu ki her fal bak diyene bakmam ama fena bakmam😂😂bu yönümü bu çizgi film için ortaya koydum 😂