Akrep Nietzsche konu farklı bir şeye evrilmeden fal meselesini sil hemen😂 aslında bana fal bakılsa çok hoşnut olurum hahahaha ama bir sıkıntı var? Buraya kahve fincanı fotosu atmak .. hem de içilmiş telveyle. FACİAAA!
Nietzsche Akrep yakışmaz sana içilmiş halini atmak hahahahaha özelden şaparsın ama bence baktırma ,neden baktırasın ki 😂
Cleopatra Nietzsche İşte sıkıntı şu ki her fal bak diyene bakmam ama fena bakmam😂😂bu yönümü bu çizgi film için ortaya koydum 😂
Nietzsche Cleopatra bakabileceğini biliyorum ben şaşırmadım da forum neden sorgulamamış onu merak ettim 😂😂😂
Akrep Nietzsche acaba senin bi payın olabilir mi bunda bahahahaha açıkcası bu saatten sonra yapacakları varsa da yapmazlar fal için yorum ama işte😂
Cleopatra Nietzsche Beni yalnızca oldlar tanır yeni üyeler ne bilsin?😂Bu posttan sonra gelen kahve fallarına Niçe çok güzel bakıyor tam bir kahin diyeceğim ,öyle değil misin?Gizli yeteneğini saklama😂🤪
Cleopatra @Nietzsche Ben mesajı verdim,yorumcular ince çizgimi anladılar bence,alma verme dengesini bozmuyoruz😄