Popy_ Etipetito lez olmasın 🤦🏻♀️ gerçi oda niye taliplerimi bekliyorum.dedin biri dalga geçiyo belli
Etipetito Popy_ Profildeki kadında lez olucak tip yoktu ama bilemiyorum tabi jaksh😂😂Allah bilir niyeti neydi
sosyolog1kadin aykirikadin kız senin yorumların çok değişik bilmece gibi 😂net ama anlamıyorum sansürsüz vardı bi ara ona benziyor 😂bazen erkek mi diyorum bu kadar kısa ve değişik yorum yapınca
Pembepanter_ Ameliyathane peki nasıl başardınız farklı bi şey mi denediniz yoksa rastgele mi oldu? ve artık hep olıyor musunuz yoksa bi sefer oldu sonra olmadı mı? Bana da yardımcı olur musunuz
Ozge49595 TombulHatun ben ölmüşüm o zaman gidip üstüme toprak atacam kız oydu bence bünye alısım olmadığı için anlamadı mı ki alla alla kendımden şüphe etmeye başladım şimdi 😀😀
TombulHatun Ozge49595 kız orgazm olsan gerçekten olmasa da olur demezsin be he senin koca nanay belki ondan 🤣🤣
Ozge49595 TombulHatun yok be kendi kendime oldun ondan hayır yok bana zaten o yüzden ilk defa ve cidden öyle aman aman bişey değildi 🥹😂
Rouge Ozge49595 ozge bana şu hayatta keyif aldıgın bisey söyle allah askına dkddk hic memnun olduğun bisey duymadım. ciddi soruyorum hic yok mu mesela
Rouge Ozge49595 hahaha olabilir bosver ama hayatta keyif alıcak cok sey var ya ,onun dısında .biseyden keyif al,mutlu olmaya bak ,pozitif bak ve agzından güzel seyler duyalım
A1L2 Selinakca Canım bende 4 yıllık evliyim daha bi kere boşalabilmiş değilim hep kendim. Yaptım Ama yalan yok eşim ben böylr olduğum için çok üzülüyor tek taraflı olsun istemediğini ile getirdi hep baktım adam herşeyi deniyor olmuyor çareyi boşalıyormuş gibi yapmakta buldum çünkü yok yani 😂 şimdi hamileyim bakalım doğumdan sonra annem değişirsin dedi de pek umudum yok 😂😂😂
Adelin A1L2 eğer orgazm olmadıysan taklitini nasıl yapıyorsun yani onun nasıl birşey olduğunu bilmeden 🫣
A1L2 Adelin Kendim kendime ilişki esnasında yapıp ne yaşıyosam, Yapmadan sanki eşi sayesinde oluyomuş gibi yapıyodum bazen, gerçekçi olsım diye üç İlişkiden birinde sadece