Rouge tatlicadii nerden biliceksin ki ahan ayagımı kaldırıyorum bacaklarım uyustu diye sallar sallardım uzanır keyif catardım valla mesela ben
tatlicadii Rouge sen de az cadı değilsin=) başkasına kontrol ettirirdim ben de, ayağına her yere değdirdiğinde sürene 5 dk eklerdim😂
tatlicadii Rouge hayır daha önce hesabım yoktu, yeni katıldım, genelde herkes tanışıyor galba muhabbetler koyu hep=)
Rouge tatlicadii bence seni tanıyoruz ya senin enerjin bana yabancı gelmiyor düsünsene aslında akrabammıssın dkdkd
tatlicadii Rouge ay bomba olurdu, daha önce seni tek ayak üstünde beklettim mi acaba, ya da bi gün hizmet cezası vermiş de olabilirim😂😂 kuzenlerle de çünkü iddalarımızda kullanırız bu cezayı😂 şaka bi yana tanışıyor olsak baya komik olurdu=)
Rouge tatlicadii ben asla yapmazdım valla bizim kuzenlerle cok daha baska bir bizim anlayabileceğimiz komik seyler var ama böyle noo o zaman akraba degiliz ama seni tanıyorum eminimmm dkdkd
tatlicadii Rouge kuzenlerle bizim en efsane etkinliğimiz itiraf vakti dediğimiz bir olaydı, her seferinde başka biri günün kurbanı oluyodu😂😂
tatlicadii Rouge yaaa tişikür ederim🌸🌸 seninle de öyle, eğlenmeyi seven birisin belli ki benim gibi=)
tatlicadii Kuzulkurt ben gerçekten forumdan kimseyi tanımıyorum, yani tesadüf birisi tanıdık çıkarsa tabi ona bilemem hksjhkjhks😂
Rouge Kuzulkurt heh demi ben uydurmuyorum bak ben herkesi unutuyorum kim kimdi cıkarmam zor normalde. leman olayını bile unutuyorum oyle düsün ama bu baska ilk defa oldu bunu bulucam cıkarıcam dkddk
tatlicadii Rouge ay kız valla tanımıyorum kimseyi😂 iddaya girelim istersen, tanıdık değilsem (ki değilim=) ) ceza vereceğim en gıcığından ona göre😂
tatlicadii Rouge eşimle yeni çıkmaya başlamıştık, bizim kuziler bilmiyordu daha, işte bu itiraf vaktinde haftanın kurbanı ben olmuştum, etkinliğin ilk aşamasında söylememiştim ama ikinci aşamada söylettirmişlerdi😂😂