Miniminyon_pasaannesi tatlicadii eşimle iddiaya girdik. 30 Kasım’da . Yılbaşına kadar 8 kg verirsem o bana 5 bin TL verecek . Eğer o kiloyu veremezsem ben ona 🥲🤦
tatlicadii Rouge ay kız valla tanımıyorum kimseyi😂 iddaya girelim istersen, tanıdık değilsem (ki değilim=) ) ceza vereceğim en gıcığından ona göre😂
tatlicadii Rouge eşimle yeni çıkmaya başlamıştık, bizim kuziler bilmiyordu daha, işte bu itiraf vaktinde haftanın kurbanı ben olmuştum, etkinliğin ilk aşamasında söylememiştim ama ikinci aşamada söylettirmişlerdi😂😂
Rouge tatlicadii valla biz direk birbirimize söyleriz .neden sakladın onlardan ki 😂biz herseyi gruba yazdığımız için ..bizimkiler direk detaylı yazıyor anında ,suan burdayız bana bunu dedi bunu yaptık vs diye
tatlicadii Rouge yaa söyliycektim zaten ama daha çok yeniydi, bir de bizim itiraf vakti etkinliğinde genelde ortaya çıkarılıyordu biraz da böyle şeyler hep, genelde de birinci aşamasında değil de ikinci aşamasında öğreniliyordu etkinliğin hep😂
Rouge tatlicadii masumsunuz siz .biz neler soruyoruz konusuyoruz ama bizde ceza meza yok toplasıp bodozlama
tatlicadii Rouge işte bizde ikinci aşamada yani sorgu aşamasında cezalar başlıyor etkinlikte😂 mecbur söylemek zorunda kalıyor günün kurbanı😂