tatlicadii Rouge işte ilk aşamada sırrını söylemeyenler ikinci aşamada çeşitli çin işkenceleri ile konuşturuluyor😂😂 mesela beni gıdıklamışlardı, iki kişi ayaklarımın altından bir kişi de koltukaltımdan, 2 dk zor dayanmıştım hemen anlatmıştım😂😂
tatlicadii Rouge bir kuzenin limona tiki var mesela, onun kurban olduğu etkinlikte de konuşturmak için onu tutup karşısında limon yemiştik😂😂
Mavi-_-deniz tatlicadii ya canım kusura bakma valla artık dayanamayacam kaç gündür bu çocuksu iddia hikayelerini okurken sıkılıyorum hani komik bir hikayen olsa amenna ama tek ayak üstünde durma biz ilk okulda yapardık sizin üni ortamında yapmanız ve bunu iki gündür hala çok komik bir olaymış gibi anlata anlata bitirememen beni benden aldı 🫣🫠 Kırmak istemiyorum bazı şeyler bi kere konuşulur ve biter ama bu bitmedi bitmiyordu 🤦♀️
tatlicadii Mavi-_-deniz benim için eğlenceli ve hoş anılar olduğu için anlatıyorum, sıkıcı olduysa özür dilerim, amacım bunaltmak değildi
Mavi-_-deniz tatlicadii bak valla amacım kırmak değil ama dediğim gibi bi kere anlatırsın biter hormonlardan mı bilmiyorum ama aşırı derecede tahammülsüzleştim 🤦♀️ Kırdıysam kusura bakma hayırlı geceler 🌺
tatlicadii Mavi-_-deniz hayır kırılmadım🌸 bazen insan kendisi için eğlenceli güzel olan şeyleri anlatırken fazla tekrara düşebiliyor sanırım, o yüzden farketmeden çok tekrar yaptım sanırım
bitterdelisi24 tatlicadii neşe dolusun için içine sığmayan birisin sanırım ama Mavi-_-deniz haklı :) bende solucektim kırılırsın diye birsey demek istemedim. birde yasını cok merak ettim cok soru sorduk galiba ama 😂😂
Mavi-_-deniz bitterdelisi24 ben eskiden olsa söyleyemezdim ama hormonlar içimden bir canavar çıkardı 😬ben o artık eski ben ben değilim 🥹