Kızlar ya dün ilk defa eşime denedim de zevk suyu gelince kusucaktım öğüre öğüre işim bitti eşimde çok zevk aldı ama sürekli ister artık benim midem almaz sanırım bidaha siz yaparken ağzınıza gelince bulanmıyor musunuz merak ediyorum

Defnezzz Sende prezervatif tak öyle yap.Bende pek sevmem oral yapmayı ama sirf eşim çok seviyor diye yapıyorum.Yaparken zevk suyu gelmiyor gelse bende yapmam onu eşinin kontrol etmesi lazim çünku kontrol onda.Söyle bidaha ağzıma zevk suyu gelirse yapmam diye yaparsamda ya prezervatif takacaksın yada hic yapmayacagım de.Birde yapmadan önce mutlaka duş aldır eşine duş almazsa asla yapma

Defnezzz Tabi yokken daha iyi yaparsın oral ama eşini caydırmak için bi dene sevmezse sende kendini tutmaya çalış de kız zevk suyu gelse bende yapmam be eşime🤮

Defnezzz Sex yapacağınız an önce oral yap o zaman zevk suyu gelmiyor hem adamı işe hazırlarsın hem oral yapmış olursun, ben ilişki başlarken yaparım sonrasında hayatta yapmam.. 😑

Yasak_elma yapma ay iğrenç pişman oldum denediğime de sabaha kadar öğütmekten uyuyamadım ağzına boşalmasına nasıl izin veriyolar anlamıyorum

Defnezzz Ağıza boşalmaya bende karşıyım igrenc degil igrenç ötesi bisey gerçekten🤮Ama duş sonra temiz bi oral fena değil bence😉😋

Defnezzz ben de yapıyorum ama şu falan gelmiyor gayet de iyi oluyor temizlenip yapıyoruz birbirimize tabi ben bazen para da alıyorum öyle yapıyorum kocama😂

Akrep 😂😂Lateks makteks zevk sulu şeyden daha hijyenik ve iştah açıcı olduğu kesin😂😂Birde bunların meyvelisi kokulusu falan varya onlardan kullansa müg👌olur.Demokraside çağreler tükenmez😎😎

TombulHatun Hahhah😂Bikeresinde ben denedim hakkaten olmuyor 😂Hangi kafayla denediğimi bende bilmiyorum tabi birdaha böyle şeyler yapmadım😂😂🙈

Akrep et ete hertürlü deymesi gerekiyor katılıyorum 👌Aramızda kalsın prezervatifle oral yapılmıyor denendi onaylanmadı🙈🤫😂