Adelin hahahah evet bazen ama bi anda isteyince naz yapıyorum falan derken paraya geliyor konu ben de kapıyorum yani 😂😂gecen gün asla canım istemedi yapmam dedim bin lira aldım yaptım 😂😂

Balllllllll tövbe estağfurullah rahmetli babaannem anlatmıştı yeni gelin geldiğinde mahalledeki kadınlar aklına girmiş kocandan para al sinemaya gidelim diye bizimki de tutmuş ilişki öncesi para istemiş dedemden iyi bi dayak yemiş. Nur içinde yatsın 😂😂😂

Adelin töbe estagfirullah 😂 onun yerine aromayı direkt döküp yapsınlar prezervatife ne gerek 😂

Akrep vallaha bilmiyorum ki bi kere kızlarla konu aromalı prezervatiflerden açıldı bende ne gerek var ya sanki bazı yerlerimiz tat alıyo dedim 😂onlarda oral yapmak için kullanıyoruz dediler ilişki için değil 🥲ben şok

Akrep ay tövbe estağfurullah 🫣😅düşünsene onu yuttuklarını

Adelin çünkü müsait olabildiğim tek saatler bu saatler olabilir mi 😂 birazdan duşa gireceğim ardından az kitap okuyup tv izleyeceğim sonrada kahvemi içip uyuyacağım diyormuşum 😂 ben çok geç kaldım uyumaya kaçıyorum 😘❤️ Ne kadar az uyanık kalırsam o kadar az pişman olurum🥹

Defnezzz prezervatifle olmaz eşin de tiksindiğini anlayınca kendini çeker ben olsam çekerim. Oral yaptıkça alışıyorsun bence iğrenç de değil ne var bunda mide almayacak. Bitince ağzını çalkalarsın olmadı dişini fırçalarsın bence eşini bu zevkten mahkum bırakmamalısın sen de ona yaptır hoşuna gider eminim

Adelin Kız olmuyor hiç igrenç oluyor en iyisi tertemizken yapmak onuda dozunda yapmak adam boşalana kadar sürdürmemek lazım iki firt çekinmi yetiyor zaten😉😋😂