bir ay sonra

Kızlar afedersiniz de oral nasıl yapılıyor 🙄evt şaka değil yeni evliyim sayılır ve nasıl yapılıyor bilmiyorum

Defnezzz hiç yapmadım asla da yapmam yaptırmak da istemem midem kaldırmaz benim yaaa bide düşünemiyorum zevk suyu falan ağzıma gelirse böoooo🤢🤢

Benimannembirmelek hiç de iğrenç değil canım🙃 yapsan çok iyi olur bence yeni evliymişsin bir kere yapsan devamı gelir. İnternetten okusana orada doğru oral yapma ile ilgili birçok bilgi vardır

Defnezzz midenin almadığı sana eziyet olan birseyiyapmak zorunda değilsin . İlişki demek karşılıklı zevk almak demek. O zevk alırken sen kendini kötü hissedersen hiçbir anlamı kalmaz. Eşinle nazikçe konuşup çözüm bulabilirsin

Hayatt123 ya aslında eşimden çok utanıyorum cinsellik konusunda 🙄daha alışamadım ama bı yandan da burda cinsellikle ilgili pek şey okudum ağzım açık kalıyor 😂 artık bı şeyleri aşmak istiyorum eşimi de mutlu etmek istiyorum ama internettekiler de çok abes geliyor sanki yanlış bişey yaparsam eşim kötü gözle bakar gibi hissediyorum bı yandan da bütün dikkatini topla eşini mutlu et diyorum kendime

Benimannembirmelek o senin yaşadığını herkes yaşıyor merak etme🙃 bazıları evliyken bazıları nişanlıyken. Ama aşıyorsunuz bunları zamanla. Bence bir gün güzel bi yemek yiyin mum ışığında. Alkol alıyorsanız birkaç duble alkol. Bu konuları konuşun. Açık açık bana söylediğini ona söylemelisin. Erkekler tek tip. Kimse de kendi karısına onu tatmin etti diye kötü gözle bakmaz. Çok hoşuna gideceğine eminim. Ben 4 buçuk senelik evliyim 5 yıl olacak daha 2 3 aydır cinsellik konuşuyoruz. Aştık çoğu şeyi. Kesinlikle oral da ilk adım olabilir inanılmaz seveceğine eminimm. Senin de hoşuna gidecek. Sana da teklif ederse kesinlikle reddetme ki anlasın değişikliğe açık olduğunu. Utanma asla o senin kocan. Eeen yakının. Hastalansan Allah korusun altını değiştirecek kişi o. Hiç çekinme cilve yap bir başla devamı gelecek

6 ay sonra