• [silindi]

TombulHatun çok kişi anlattı burda her türlüsüne şahit olduk yorma sen kendini işine bak

Beice hahahah işe yarıyor bazen 😂😂kız boşver arada al para ne olcak yani

Yasak_elma zevk suyu tutulmaz ki benimde bildiğim sonuçta bizde Tutamıyoruz siz kendinizden gelen akıntıyı durdurabilir misiniz

Feride1234 Bizimkisi çok ayrı bisey akıntı guslu ve abdesti dahi bozmuyor burundan akan afedersin sümük gibi düşün ama zevk suyu çok ayrı bisey ve bana göre tutulan bişey ve zevk suyu hakimiyetle ilgili bişey oldugu icin abdesti guslu bozuyor elimizde olmayan bisey olmasaydı guslu abdestide bozmazdı.İnşallah demek istedigimi anlatabilmişimdir yazarak ancak bukadar oluyor çünkü🤷‍♀️

Anladım cnm akıntı derken şöyle mesela ön sevişme esnasında hani oluyor ya ondan bahsetmiştim

Oralın paralısı mı olur kız kendine yaptırın A daha zevkli bence cnm bnm inanılmaz bişi yapmak yerine yaptırmak daha mantıklı

• [silindi]

Yasak_elma zevk suyu abdesti bozmaz yanlış biliyorsun v zevk suyu asla kontrol edilebilir bişey deil vücudun haz alınca salgıladigi bişey zevk alıp da zevk suyu gelmeyen yoktur yani

Defnezzz kadınlar sevişme diye yırtınır sonra da en ufak bir şeyden midesi bulanır yaşatmadığımız hiçbir şeyi yaşayamayız tıpkı yaşayamadıklarımızı yaşayamadığımız gibi

Kızma hemen cnm eşe de parayla yapılmaz da o yüzden sordum kusura bakma

esra260 ben arada naz yapıyorum para aramızda bi espri yanii sürekli tabiki değil bir veya iki kere olmuştur her yaptığımda para alacak değilim tabiki ama siz başkasına derken bana imada bulundunuz da sanki başkasına yazmak çok çok saçma yanii yanlış anlaşılacak birsey çünkü burda başkasına diye bir cümle bile yazmamışım ben okumuşsun para olduğunu kocam yazmışım kac kefe bunu sormak ne yani ?

Defnezzz Yapana helal olsun bana aşırı saçma bir olay gibi geliyor yapmam.
          Ama öyle kendini zorlama sende yaa