Asklepios hadi ya onu bilmiyordum ama cok yemem sogan sarımsak 😂
Bugün aklınıza gelebilecek olan bütün soruları cevaplayacağım 😂✋
senOlsanBari soganımsı koku gibi mi
Caglaa yok öyle değil
Asklepios ya sürekli mantar oluyorum. Özellikle ilişki sonrası artıyor. Ve ilişki esnasında peynir kesiği gibi alıntı geliyor. Aşırı rahatsız olup utanıyorum eşimden. Sürekli ilaçlar kullandım idrar yolu enfeksiyonu ve mantar geçmedi geçmiyorda. Yanma, kaşıntı var. Birde ilişki sonrası idrara çıkamıyorum yaparken acıyıp yanıyor.
Antisosyalmom canım temizliğine dikkat ediyorsan ilişki sonrasında artıyorsa eşinden kaynaklı olabilir. Senin dikkat ettiğin sürece onun da dikkat etmesi lazım hatta ondan sana geçiyorsa tahlil yaptırıp varsa ilaç kullanması bile gerekebilir
Caglaa Yukarda yazdım birçok nedeni olabilir. Akıntı türüne göre enfeksiyon yada mantar, vajinal floranın bozulması. Stresten tut yediklerin bile etkiler
Asklepios ama onda bir belirti yok. Her gün duş alır temizliğini yapar o da.
Antisosyalmom doğum kontrol hapı kullanıyor musun yada antibiyotik ara ara
Asklepios hayır kullanmıyorum hiç. En son antibiyotiği 1 sene önce doğum sonrası kullandım.
Asklepios bi soruda benden vajina daraltma sonrasinda rahim girisi iki cm iceride daraltma yapilan dikilen bolgede yapilan daraltma isleminden sonra olusan nogut buyuklugundeki karsilikli iki sislik nasil daha cabuk iyilesir. Tamamen karsilikli dikilen yerde baska yerde sorun yok. Iliskide can acitiyir. Iyice islanmak gerekiyor ondan sonra skinti yok
Vajinal varis hiç bir işlem yapmadan zamanla geçer mi örtmenim ☝🏻🤡
Antisosyalmom o zaman tek yapacağınız şey doktora gitmek tabiki de. Ya eşinizde var belirtisi yok size bulaşıyor yada sizde tekrarlayan mantar var. Tedavi olmalısınız yoksa hiç geçmez. Ama doktora gidene kadar kaşıntının ağrının azalmasını istiyorsanız üzüm sirkesini su ile karıştırın çok yoğun olmasın. Günde 1 kez vajinanızı yıkayın sizi biraz rahatlatır.
Onebaby ne zaman oldun vajinal daraltma
ZRaporu vajinal varis tedavi edilmezse geçmez maalesef.
Onebaby yani genelde nadir oluşur bizim yaptığımız işlemlerde böyle birşey karşımıza çıkmadı hiç ama doktorun müdahale etmesi gerekir. İlişkide ağrı yapıyorsa kesinlikle müdahale etmesi lazım
Onebaby düzeltme işlemi yapılıyor normalde herhangi bir sıkıntıda. Normalde 3 ay sonra büyük ölçüde toparlar. Bekleyin yada iyi bir uzman araştırın isterseniz