Srgzkdn Kızlar saçlarım çok güçsüz ve seyrek, dökülmelerim arttı, emziriyorum muhtemelen onun da etkisi var. Normalde yağlı ama dipleri kuruyor kaşınıyor. Beni rahatlatacak, saçlarımı gürleştirip canlandıracak maske tarifi öneriniz varsa sevinirim
Adelin Srgzkdn ama kendi kullandıklarımı söyleye bilirim 🥰benimde saçım rengini açtıktan sonra yanmıştı dökülüyordu uzamıyordu çaresine baktım önce dax supergro saç maskesini sürüp 40 dk 1 saat bekletiyorum sonra keratinli mor şampuan la yıkıyorum küllü kumral rengi gitmesin diye daha sonra balizam yapıyorum uçlarına en son saç sirkesiyle 2 dk masaj yapıp durulayıp çıkıyorum nemli nemli gliss kurun saç spreyini püskürtüp l’ador un saç yağını sürdükten sonra işim biitiyo🥰
Uyuyankoala Srgzkdn ya Eyüp Sabri Tuncer’in frambuazlı ve sirkeli saç toniği var 1.5 haftadır kullanıyorum o kadar memnunum ki
evinamin031120 Teyzem sarımsak ezip bi kavanoz zeytinyağına koyuyor bir hafta bekletip 2-3 güne bir saçına sürüp birkaç saat bekletip yıkıyor baya ise yaramış onda
mld Bende kadın vitamin ve kalsiyum ezdim şampuana koydum günlük 1-2 tablet halinde de kullandım hem parladı saçlarım hemde baya uzadı güçlendi aman aman bir gürlük olmadı heralde saç yapımla alakalı oda bilmiyorum 🤷🏼♀️
Rouge Adelin teşekkür ederim canııımmm❤️arkadasın anlattıgına gore yanlıs giden seyler var bir sürü neden var hepsini anlatmam lazım onun da bana cevap vermesi lazım hangisini yapıyormus ona gore bakım onerisi ve içerikleri vs söyleyebilirim. herkese iyi gelen seyler farklı ben kendi rutinimi söylesem ona faydası olmaz.cok yanlıs yöntemlerde öneriliyor malesef
Srgzkdn Rouge doğru söylüyorsun aslında uzananına sormak lazım saç bakımı ve tedavisiyle ilgilenen yerlere gitmek gerekiyor belki de İstanbul’da bu konuda da önerilere açığım
Uyuyankoala Adelin memnun musun ben çok memnunum mesela duş alırken saçlarım yağ gibi kayıp gidiyor tararken eskisi gibi zorlanmiyorum ve kepek vardı saçımda hepsi gitti cidden o kadar şampuan kullandım ama hiçbiri bu kadar etki etmedi🤩
Adelin Uyuyankoala aynen canım bende memnunum bendede açıcı kullandığım için çok dolaşıyordu sayesinde akıyor dediğin gibi
evinamin031120 Sutlukahve2 evet teyzem çok memnun ablama önerdi o da bi aydır yapıyor o da çok memnun