buzdankalpler Hanımlar az önce bir post okudum dedim evet burada danışmak çok mantıklı rüya tabirlerinde bulamadım da anlamını. Rüyamda ölmüştüm ve beni gömüyolardı. Üzerime toprak atıyolardı basbaya mezardaydım. Ama birşeyin de beni darladığını rahatsız ettiğini hissediyodum. Salavat getirdikçe ruhum daha çok sıkışıyodu ben daha da yüksek sesle salavat getiriyodum. Baya korkmuşum eşim uyandırdı. Rüyalardan az da olsa anlayan var mı
Papatyagelin01 buzdankalpler Bence evinize bir kuran okuyun derim hem evinizdeki kötü göz nazar vs gider hemde siz manevi olarak rahat etmiş olursunuz ben de bir ara böyle kabuslar görüyordum evi sirkeli su ile sildim bakara suresi vs açtım iyi geldi gerçekten de 😘
Gyn-26 buzdankalpler buzdankalpler bende buna benzer bir rüya gördüm hatta daha korkunç görmez olaydım 2 yıl olacak ama ben hala kendime gelemiyorum 😔🙄
Mavi-_-deniz buzdankalpler bende bi keresinde kıyametin koptuğunu gördüm öyle böyle değil psikolojim bozuldu hocaya sordum sana bir işaret dedi namaz kılmıyorsan namaza başla demişti
buzdankalpler Papatyagelin01 şu dönemde okuyamam ama internetten bakara suresini açabilirim rahatlatır haklısınız. Teşekkür ederim
buzdankalpler Gyn-26 öldüğümü çok defa gördüm kıyamet zamanını ama gömülürken böyle ay gerçek gibiydi. Reglimin ilk günüydü belki onun da etkisi olmuştur
Niqu05 Ben de yorum yazmıştım ama bakıyorum şimdi yok. Evet olumsuz şeyler düşünmeyin dua edin sık sık. Uyarıcı bir rüya islama dönmeyi dua etmemizi hatırlatıyor.
Niqu05 Merhaba canım. Ben biraz anlarım. Gömüldüğünü görmek çok istediğin birşeyi yapmana izin verilmemesi için çektiğin sıkıntıdır. Manevi olarak tükenmeye işaret eder rüyada ölmek. Seni üzen zorlayan birşeyler var sanırım. Uyarıcı bir rüya aslında
Niqu05 Rüyasında Peygamber efendimize salavat getirdiğini görmek Allah yolunda hayırlı işler yapacağına işaret eder. İbadet adayacağına, kötü şeylerden uzak durup huzurlu bir hayat süreceğine dalalet etmektedir.
buzdankalpler Niqu05 ayyyy çok teşekkür ederim. Rüyamda bişey beni rahatsız ettikçe daha da yüksek sesle salavat getiriyordum. Salavat getirmemi istemeyen engel olmaya çalışan bişeydi. Zorlandıkça daha da direniyodum. Umarım doğru yoldan şaşmayız hiçbirimiz. Böyle rüyalar arada sırada görüyorum. Yıllar önce de insan geçmeyen bir yerde mağara bulmuştum orda da çok çok çok eski bir kuran bulmuştum
buzdankalpler Mavi-_-deniz evet çok ürkütücü oluyo gerçekten birkaç sefer farklı şekillerde görmüştüm. Birinde sur a üflenirken 3 üflemeyi de duydum uyandım. Bir defasında mahşer yerindeydim çok korkuyodum. Rabbim bizi seviyo ki ona yönelmemizi istiyo demekki
Mavi-_-deniz buzdankalpler benim gördüğümde dağlar yerle bir oluyordu volkanlar patlıyordu o kadar dehşetti ki🫣 Rabbim yardımcımız olsun inşallah 🌺🤲🏻
buzdankalpler Gyn-26 daha çok adetli olduğum dönemde görünce öyle düşündüm daha da dikkatli olmak lazım bazı rüyaların uyarıcı olduğuna inanırım her rüyayı düşünmem ama bu tip rüyalar hep etkiler beni
Gyn-26 buzdankalpler benim gördüklerim cok kötü felaket şeyler yani hele bir rüyayı 2 sene oldu hala etkisindeyim yani yaşıyor olmam bile bir mucize galiba 🙈