Kızlar diyete olanlar kaç kilodan kaç ayda kaç kiloya düştnz hadi yazın bakalım😂

Şuan aralıklı oruç yapıyorum 😘

Liyam55 benim yaptığımı sandığım şey 😂 geçen yıl spor yaptım veremedim diyetle destekleyim dedim diyete başlayana kadar hiç diyet ile destekleyince 1 ayda 2 kilo. Yine misafirlikler şunlar bunlar derken alınan kilolardan sonra hafif diyet modundayım 1 ayda 2 kilo verdim

Liyam55 6 ay gibi bir zamanda 27 kg verdim sonrasında 2 üç kg daha verdim şuan 60 kg yim doğum kilolarım gitti

Liyam55 c.tesi günü başladım aralıklı oruç diyeti ve Dukan birası yapıp iciiyorum giden 2 kilo 61 le başladım 59 um şuan dün ufak bı kaçamak oldu ara dabolur öyle şeyler abartmadan verilecek 7 kilom var bakalım ne zmn sona erecek bu süreç

Hemcins şu aralıklı oruç nasıl yapılıyor 1 sitede sadece kahvaltı ve akşam yemeği yiyoruz arada hiç bir şey yemiyoruz çiğneme hareketi yapmamak gerekiyor yazıyor diğer sitede kahvaltı akşam ama ara öğün yapılabilir yazıyor kafam allak bullak sürekli kilo verip fazlasını alıyorum

Hoyrat

Kaç kiloyla başladın cnm hangi diyeti yaptın ben iuan aralıklı oruç yapıyorum

10 gün önce Instagram’dan funbody diye bir sayfa ile karşılaştım kahve sever biri olduğum için funbody granül kahveyi sipariş verdim kullanmaya başladım 72 kilo ile başladım bu kahveye şuan 66 kg dayım tabi sadece kahve değil diyette yapıyorum kahve tokluk hissi veriyor ve tatlı krizlerini önlüyor..ağızda kuruluk yaptığı için bolca su icirtiyor.. ekmek sever bi insanım mesela 10 gündür canım bile istemiyor.. tatlı bayılırım canım istemiyor.. yani kısacası denenmeye değer :)

Liyam55 bende 30 yaşındayım ilk defa diyet yapıyorum avm de gezerken aynalarda kendimi gördükçe Üzüldüm. 1.60 boyum 69 kilo oldum pazartesi başladım bugün ilk defa tartıda yarim kilo düşme gördüm biraz motive oldum. Sizin durumlar nasıl

Liyam55 90 kg idim doğuma girerken çıktığımda83 tüm ve ben bir saat yürüdüm bol su içtim yediklerime dikkat ettim şuan 60 kg yim

Liyam55 4. Haftamdayım. İlk hafta ödemdir bişiydir 2.5 kilo verdim. Sonrasında tartılmadım, cuma günü tartılcam bakalım neler olmuş 😂

Sept

Çok yavaş vermişsin vitamin demir eksikligine falan baktırdınmı cnm ?

• Sept bunu yanıtladı.

Liyam55 bir yıldan az bir süre canım

Liyam55 cumayı beklemeden tartıldım 😂 4 haftada 5.700 vermişim an itibariyle. Tiroid hastasıyım, d vitaminim de düşük tedavideyim😍

Hemcins dukan birası nasıl yapılır ne faydası var emziren anneler kulanabilir mi 😇