Adetime 10 gun var . Degerlerim yuksekti suan coknsukur duzeldiler.
Bebek yapmayi dusunuyoruz . Adetime 10 gun var daha
Beklemelimiyim adetten sonra mi baslasak? 2 dusugum var öncesinden

cano42 canım bukadar takılma ikinizde ne zaman isterseniz beraber olun, bebek için değil buda çok etkiliyor akışına bırak. İnşallah hayırlısıyla allah nasip eder 🌸🥰

Adet bitiminden itibaren ovulasyon testi yap eşine söyleme bugün o gün diye erkekler de strese giriyor ve Buda etkiliyor ve bol bol evde dua aç ben her sabah 2-3 saat dua açarım evde Meryem suresi Yusuf suresi bakara suresi Yasin falan hepsini dinlerim

Mucize2 dua nicin mesela? Merak ettim sadece ? Ve hamilemisiniz suan ?

Sevgiii Evet öyle haklisiniz. Her dusuklerim hep Adet gunune denk geliodu . Simdide korku var icimde . Doktor bi sorun görmuyorum dedi bana Ama yine de korku var icimde

Mucize2 googleden baktim actim acar acmaz icim kipir kipir oldu aglamak geldi. Böyle dua karnima dogru gitti gibi oldu Belki psikolojik oldu Ama hisettim gerçekten. Neden böyle oldu. Rabbim inşAllah evlat isteyen herkese benide inşAllah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşAllah ❤️❤️

cano42 değilim 2 çocuğum var huzurlu olmak için dinliyorum hamileyken de Meryem ve Yusuf surelerini çok dinlerdim kolay doğum için öyle de oldu

cano42 İnşallah 🙏🏼 evin içinde okundukça insan daha huzurlu oluyor

Mucize2 maşAllah rabbim size bağışlasın. Teşekkür ederim Allah razı olsun gerçekten. 2 defa dinledim bugün. 🙏❤️