Selam. Onceki yaziwmalarimi silemiyorum. Amma evvel silmek oluyordu. Wimdi neden Boyle oldu? Nasil sile bilirim konuwmalari? Yardim edin lutfen.
Admin bir bakarmisin.
Freedom
Salamm ❤️
yoxladım men didim belke yenileme gelib diye ele olub, ama yox olur silmek sizde niye olmasın ki🙄
Deletedmom2 Aleykum Salam. Men yene baxdim olmur. Yenilenme gelennen silmek olmur mende.
Freedom
Merhaba neyi silmek istiyorsunuz?
NaimeYilmaz Selamun Aleykum. Ben hep Bir kac gun onceki konuwmalarimi siliyorum. Ama wimdi silemiyorum. Yine bakdim yine silinmiyor. Bugun haric dun ve once yazdigim Ve silemediyim komuwmalarin hepsini silmek istiyorum.
Freedom
olmur ki silmey🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Freedom İşaretleme yaparak bildirir misiniz?
NaimeYilmaz nasil iwaretleme yapicam bilmiyorum ki🥺🥺🥺 Yardim ederseniz sevinirim. Cunki adresimi bile tarif etmiwim diger sayfalarin birinde. Ben davamli sildiyim icin konuwmalarimi oylece yazdim ve silemedim sonra
Deletedmom2 Hee baci Birce en son yazdigin yazini silmek olur. Onuda Bir nece deqiqe erzinde
Mencede heç yaxşı olmadı mesajları sile bilmemek
- Düzenlendi
Freedom Yorumlarınızın sağ altında 3 nokta var oradan bildire tıklar mısınız?.🌺
NaimeYilmaz hayir o 3 nokta yok artik. Ama once vardi. Ve Ben hep o 3 noktaya vurub ordan siliyordum yaziwmalarimi.
NaimeYilmaz https://imgyukle.com/i/y161oR
bakin sizin yorumun altinda 3 nokta var ama benimkinde yok. Yenilenmemiwden once bendede oluyordu hep. Malesef wimdi yok🥺
Freedom O zaman saat yazan yerden linki özel mesaj ile paylaşabilirsiniz
NaimeYilmaz yok Ben yapamadim canim. Size de eziyyet verdim Ama Yeni acilmiw Azerbaycan❤️Turkiye sayfasindaki konuwmami silermisiniz? Rica ederim Orda adresimi bile yazmiwim. Bawqa biwey isdemiyorum.