Freedom Selam. Onceki yaziwmalarimi silemiyorum. Amma evvel silmek oluyordu. Wimdi neden Boyle oldu? Nasil sile bilirim konuwmalari? Yardim edin lutfen.
Deletedmom2 Freedom Salamm ❤️ yoxladım men didim belke yenileme gelib diye ele olub, ama yox olur silmek sizde niye olmasın ki🙄
Freedom NaimeYilmaz Selamun Aleykum. Ben hep Bir kac gun onceki konuwmalarimi siliyorum. Ama wimdi silemiyorum. Yine bakdim yine silinmiyor. Bugun haric dun ve once yazdigim Ve silemediyim komuwmalarin hepsini silmek istiyorum.
Freedom NaimeYilmaz nasil iwaretleme yapicam bilmiyorum ki🥺🥺🥺 Yardim ederseniz sevinirim. Cunki adresimi bile tarif etmiwim diger sayfalarin birinde. Ben davamli sildiyim icin konuwmalarimi oylece yazdim ve silemedim sonra
Freedom NaimeYilmaz hayir o 3 nokta yok artik. Ama once vardi. Ve Ben hep o 3 noktaya vurub ordan siliyordum yaziwmalarimi.
Freedom NaimeYilmaz https://imgyukle.com/i/y161oR bakin sizin yorumun altinda 3 nokta var ama benimkinde yok. Yenilenmemiwden once bendede oluyordu hep. Malesef wimdi yok🥺
Freedom NaimeYilmaz yok Ben yapamadim canim. Size de eziyyet verdim Ama Yeni acilmiw Azerbaycan❤️Turkiye sayfasindaki konuwmami silermisiniz? Rica ederim Orda adresimi bile yazmiwim. Bawqa biwey isdemiyorum.